Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset expertförslag 10 November 2018

Det är äntligen Lördag med ett intressant Stryktipset expertförslag 10 November 2018 att vänta. Omgången har en stor jackpott på runt tretton miljoner kronor som sockrar den potentiella utdelningen.

Match 1: Crystal Palace – Tottenham 2

När Chelsea stod för motståndet senaste omgången var det inte mycket att göra för Palace, som inte håller samma nivå. Gjorde en hyfsad match mot Arsenal, även om de inte vunnit en enda gång de senaste sex matcherna. Den första lär inte komma nu heller, Tottenham har förvisso tätt schema nu men bör inte ha problem att mota dagens hemmalag i dörren. Tvåa.

Match 2: Huddersfield – West Ham 1

En efterlängtad vinst kom för Huddersfield senaste omgången, mot Fulham. West Ham har haft en svängig säsong men kommer också från en stabil vinst, mot Burnley. Har en hel del spelare borta, vilket inte talar för laget. Vi börjar med ettan och garderar.

Match 3: Leicester – Burnley 1

Den här matchen bör Leicester klara av, speciellt om man granskar vinsten mot Cardiff nu i veckan. Noterbart är att laget varit i Thailand i veckan vilket bör kännas i kropparna fortfarande., Burnley får inte till det och bakåt är laget ett såll, vilket inte håller för spel på den här nivån. Matchen bör garderas men vi öppnar med ettan.

Match 4: Newcastle – Bournemouth 2

Den första segern för Newcastle kom senast. Men det var en bitter seger då tre ordinarie spelare utgick med skador. Eventuellt hinner Lascelles återvända inför den här matchen, men det är inte troligt för vare sig Shalvey eller Muto. Bournemouth såg stabila ut mot Man United även om det inte räckte hela vägen. Det gör det troligtvis här.

Match 5: Southampton – Watford 2

Den gångna helgen blev Man City enkla vinnare över Southampton. Det bar lagets sjunde match utan trepoängare. Ineffektiviteten framåt den största akilleshälen. Watford fick en smakstart mot Newcastle men avslutade undermåligt.

Match 6: Birmingham – Hull 1

I helgen åkte Birmingham på sin första förlust sedan Augusti, vilket är anmärkningsvärt. Svag avslutning mot Derby den andra delen av matchen bäddade för den sura förlusten. Hemma har de inte vikt sig på åtta försök. Hull är inte motstånd av samma klass och vi kör enkel etta.

Match 7: Blackburn – Rotherham 1

Hemma är Blackburn ofta bra, även om deras senaste match såg svår ut för laget. De hade problem att skapa farligheter, vilket självklart är allvarligt. Har en del spelare borta, bland annat Mulgrew och Evans. Rotherham får det svårt här, speciellt med tanke på hur svaga de är på resande fot.

Match 8: Bolton – Swansea 2

En klar tvåa även om bägge lagen lämnar en del mer att önska. Bolton har sex matcher utan seger och de tre senaste har de inte fått in ett enda mål. Laget har minst gjorda mål av alla lag i serien. Swansea släppte till två straffar senast och då räcker det sällan till poäng. Här får de med sig full pott.

Match 9: Bristol C – Preston 2

Bristol City har det tufft just nu. Två segrar på nio matcher är långt ifrån det förväntat resultat. Preston är ett i grunden något sämre lag men har uppvisat god form det senaste. Noterbart är att de inte vunnit på bortaplan den här säsongen. Kanske kommer den första nu, vi garderar med kryss.

Match 10: Derby – Aston Villa X

Det går riktigt fint för Derby nu, som inte förlorat på sex matcher. Senast en stark andra halva som bäddade för deras rättvisa trepoängare. Nu har de hemmafördel, där de har mycket bra statistik. Har en del ordinarie spelare som är ovissa här. Aston Villa har en tuff säsong men kommer närmast från en vinst. Krysset känns som en bra utgångspunkt.

Match 11: Middlesbrough – Wigan 1

I matchen mot Stoke skapade ”Boro” en hel del farligheter framåt. De hade de dock svårt att kapitalisera på. Wigan har förlorat de sex senaste matcherna på bortaplan och har det förtvivlat svårt att näta. Räcker med etta.

Match 12: Norwich – Millwall 1

Det ser positivt ut för Norwich, som gör det bra just nu. Vinsten över Sheffield Wednesday kunde varit större. Fyra raka trepoängare ger mersmak. Millwall är svaga på resande fot, där de inte knipit en enda seger på åtta försök. Stark etta.

Match 13: Nottingham – Stoke 1

Nottingham har inte svårt att göra mål och mot Sheffield United avgjorde Grabban bekvämt. Nu är Colback åter i elvan. Stoke har en del avbräck men eventuellt är både Pieters och Diouf åter här. Starka på bortaplan. Vi börjar med ettan trots allt, men matchen bör garderas.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!