Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Expertförslag Stryktipset 1 December

Helgen börjar med ett roligt expertförslag Stryktipset 1 December. Den här gången är det uteslutande engelska matcher på kupongen, vilket bidrar med mycket information att göra valen med.

Förslag 1: Southampton – Manchester United 2

För Mourinho är en vinst här viktig. United gjorde en usel match mot Crystal Palace där de fick sin egen publik mot sig, vilket är allvarligt. Klarade sig med nöd och näppe mot Belgiska Young Boys men slarvade en del hemåt. Southampton har nära tio matcher utan vinst, tvåsiffrigt blir allra troligast den här matchen. Tvåa.

Förslag 2: Manchester City – Bournemouth 1

City har haft ytterligare en riktigt bra säsong. Dödade matchen tidigt mot West Ham senast. Därefter en tuff match mot Lyon där de fick nöja sig med ett kryss. Den här matchen har troligtvis inte optimal startelva, men bör spela lite roll då Bournemouth inte är på samma nivå oavsett. Spika.

Förslag 3: Leicester – Watford 1

Det går framåt för Leicester som inte åkt på ett nederlag på fyra omgångar. Nu är eventuellt Maguire tillbaka vilket gör stor skillnad. Watford visade ingen kämpaglöd mot Liverpool i en match där de ändå gjorde en hyfsad insats spelmässigt. Vi utgår från etta.

Förslag 4: Newcastle – West Ham 1

Just nu är Newcastle heta, med tre vinster på rad. Saknar troligtvis Lascelles och Muto även den här matchen. West Ham hade inte mycket att sätta emot City, vilket det inte är så mycket att säga om. Jämnare match här men ettan klart starkast oavsett.

Förslag 5: Crystal Palace – Burnley 1

Det var nära att Palace lyckades bärga full pott mot Man United senast. Ineffektivt målskytte satte dock käppar i hjulet för skrällen. Nu är Zaha åter i startelvan. Burnley har haft enklare schema det sista men har inte fått med sig resultaten ändå. Stark etta.

Förslag 6: Huddersfield – Brighton X

Det går bra för Huddersfield som närmast kommer från en seger över nykomlingen Wolverhampton. Nu är viktige Jörgensen åter i uppställningen men de saknar Lowe, vilket är ett avbräck. Brighton har en hel del problem i truppen bvilket bör betyda en alternativ elva från start. Vi utgår från krysset.

Förslag 7: Birmingham – Preston 2

Hemmalaget kommer från en sur derbyförlust mot Aston Villa. Därefter reste de sig för att besegra Millwall bekvämt. Har inte åkt på en nollpoängare hemma på nio omgångar. Preston gör det riktigt bra just nu. De har spelat nio matcher utan att förlora en enda. Öppen match där vi är benägna att utgå från tvåan.

Förslag 8: Middlesbrough – Aston Villa 1

Det går bra för bägge de här lagen. Middlesbrough kom igång mot Preston till slut även om inledningen av matchen lämnade en hel del mer att önska. Nu är Gestede och Wing osäkra till start. Aston Villa vann sitt viktiga derby mot Birmingham och dominerade hemmamatchen mot Nottingham senast. Här krävs gardering.

Förslag 9: Blackburn – Sheffield Wednesday 1

Det senaste har Blackburn gjort mediokra insatser. Preston skapade stor oreda och mot Wigan såg det allmänt svagt ut. Wednesday vann mot Bolton i en match där de inte spelade väl alls. Fletcher osäker här, precis som tränarens roll i laget. Vi börjar med etta.

Förslag 10: Bolton – Wigan 2

För Bolton är det ett måste att börja plocka poäng. Har dock nio matcher utan vinst och fyra stycken utan att fått in ett enda mål! Wigan är inte bra när det gästar andra lag vilket resulterat i sju nederlag på resande fot. Gjorde ändå en fin insats mot Blackburn senast. Tvåan klart troligast.

Förslag 11: Derby – Swansea 1

Derby har blandade insatser det senaste. Mot Derby blev det en rättvis vinst samtidigt som de inte lyckades rubba Stoke. Swansea åkte på en kalldusch av Norwich men hämatade upp sig något i matchen mot WB. Etta på grund utav hemmaplan.

Förslag 12: Queens Park Rangers – Hull 1

Queens PR visade stor moral när de krigade in sig i matchen mot Rotherham. Dominerade mötet mot Stoke inledningsvis. Hull lyckas inte skapa farligheter framåt och här är de ett par nummer för små.

Förslag 13: Reading – Stoke 2

Borta har Stoke imponerande statistik, med sex matcher utan nollpoängare. Fick en man mindre tidigt mot Derby men lyckades ändå klara en trepoängare, vilket ger mersmak. Reading gjorde en hyfsad match mot Leeds och skall inte räknas bort på förhand, men vi börjar med tvåa.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!