Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset expertanalys 22 december 2018

Det är dags för Stryktipset expertanalys 22 december 2018. Brittiska matcher utgör hela kupongen, som görs extra intressant av hela 14 miljoner kronor extra i potten. Manchester City och Chelsea ser ut som säkra kort!

Matchanalys 1: Manchester City – Crystal Palace 1

På hemmaplan är Man City extremt svårslagna. De har förvisso ett tufft schema bakom sig men tveksamt att det spelar någon roll det här mötet. Palace får tillbaka viktiga Zaha och Tomkins men håller helt enkelt inte samma klass. Vi spikar.

Matchanalys 2: Chelsea – Leicester 1

Den här säsongen har Chelsea inte åkt på en enda förlust hemma. Vann senast mot Brighton även om intensiteten avtog i det senare skedet av matchen. Nu är antagligen Eden Hazard tillbaka från start. Leicester spelar bra borta där de har nätat åtta av nio försök det senaste. Stark etta.

Matchanalys 3: Cardiff – Manchester United 2

Man United har ny tränare i form utav Ole-Gunnar Solskjear, efter en medelmåttig säsong av Mourinho dessförinnan. Frågan är om det blir skillnad i truppen direkt eller inte. Cardiff gjorde en stark prestation senast där de nästan klarade att vände ett tremålsunderläge. Utgångstvåa.

Matchanalys 4: Bournemouth – Brighton 1

Senast förde Bournemouth matchen mot Wolverhampton men skapade trots det få farligheter. Har haft tuffa matcher det sista vilket kan förklara de mediokra resultaten. Brighton spelade väl mot Chelsea där de var nära att knipa poäng. Matchen bör garderas men tvåan känns bäst.

Matchanalys 5: Huddersfield – Southampton 2

Huddersfield kommer från fyra raka förluster vilket oroar. Har värst siffror på hemmaplan av all lag i ligan. Nu har de borta bland annat Mooy och Smith vilket inte är en fördel. Southampton har bra matcher i bagaget trots att Lemina inte var med, han är åter här. Utgångstvåan är solklar.

Matchanalys 6: Newcastle – Fulham 1

Hemma är Newcastle inte särskilt stabila, men är det klart bättre laget här och bör få med sig fulla poäng. Viktiga Fernandez och Yedlin är tillbaka nu. Fulham har problem, främst i det defensiva arbetet. Oklar om Sessegnon är med. Klar etta.

Matchanalys 7: West Ham – Watford 1

Flera spelare borta för West Ham, som trots det har fyra fullpoängare på raken. Eventuellt är Perez tillbaka nu. Watford knep en viktig seger senast efter en bra insats. Nu är viktiga Capoue tillbaka. Ettan bör garderas.

Matchanalys 8: Blackburn – Norwich X

Just nu går det fint för Blackburn som har hittat till bra målform. Släppte förvisso en tvåmålsledning senast vilket bör varit tungt för moralen. Norwich är inget enkelt motstånd men de gjorde en halvdan insats mot Bristol City. Den här matchen är öppen, vi utgår från kryss.

Matchanalys 9: Ipswich – Sheffield United 2

En efterlängtad seger för Ipswich förra omgången då de vann med ett mål gjorda. Anmärnkningsvärt är att det var deras enda skott på mål under hela matchen. Sheffield United förlorade mot W Bromwich trots att de dominerade första halvlek. De får vårt utgångstips.

Matchanalys 10: Nottingham – Queens PR 1

Dagens hemmalag spelade lika mot Derby där de skapade en hel del farligheter. Rangers gjorde en fin insats hemma mot ”Boro” senast där de avslutade med tre poäng. Nu är en hel del spelare på frånvarolistan, bland annat Cameron och Lynch. Vi utgår från etta.
Matchanalys 11: Reading – Middlesbrough 2

Det såg inte bra ut för Reading som föll igenom totalt mot Rotherham den senare skeden av matchen. Middlesbrough föll mot Queens PR där de inte såg bra ut. De kan bättre men deras form är klar oroande. Öppen match.

Matchanalys 12: Rotherham – West Bromwich 2

Just nu går det framåt för W Bromwich och senast vann de en tuff bortamatch mot Sheffield United vilket ger mersmak. Nu har sex omgångar utan förlust vilket är positivt. Rotherham är tuffa att besegra på hemmaplan där de spelat nio matcher utan nollpoängare.

Matchanalys 13: Wigan – Birmingham 1

Det är inget tvivel om att Wigan är ett uttalat hemmalag. Gjorde trots det en ganska blek insats mot Ipswich där de borde skapat bättre resultat. Birmingham spelade hårt till sista minuten förra omgången och har bra kapacitet. Morrison antagligen borta här.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!