Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipset analys 15 december 2018

Det är dags för denna Stryktipset analys 5 december 2018. Matcher från Premier League och The Championship dominerar kupongen. Vi hittar fina spikförslag i den andra ligan.

Förslag 1: Tottenham – Burnley 1

I veckans omgång av Champions League säkrade Moura vidare spel för Tottenham när de kryssade mot Barcelona FC på bortaplan. Har flera spelare borta den här matchen men det spelar troligtvis liten roll. Burnley spelade väl mot The Reds och vann den senaste omgången. Här blir det inga pinnar.

Förslag 2: Crystal Palace – Leicester X

Palace har mattats av något sedan deras formtopp för en knapp månad sen. Klarade nästan att kvittera mot West Ham i derbyt senast. Nu är både Tomkins och Zaha borta. Leicester gör det bra men saknar eventuellt viktiga Vardy här. Kryss ett bra utgångsläge.

Förslag 3: Huddersfield – Newcastle 1

Mot Arsenal räckte det inte till för Huddersfield även om de inte blev bortgjorda. De har förlorat tre matcher i rad med ett mål. Har en del bortfall i den ordinarie truppen. Newcastle mattades av i slutet av matchen mot Wolves vilket straffade sig. Öppet.

Förslag 4: Watford – Cardiff 1

Två av ligans sämsta lag. Watford var dock nära att knipa poäng mot Everton på resande fot men de släppte in et mål i den nittiosjätte matchminuten. Har nu sex matcher utan seger. Cardiff har bara mäktat med en enstaka pinne på alla bortamatcher denna säsongen. Sund etta.

Förslag 5: Wolverhampton – Bournemouth 1

Wolves gör det bra igen. Klarade sig lite turligt mot Newcastle i slutminuterna vilket visar på bra moral. Har två trepoängare i rad och svackan verkar vara över. Bournemouth har haft extremt svåra motståndare det sista men har krigat på bra. Svårlöst match, vi ger knapp fördel till hemmalaget.

Förslag 6: Fulham – West Ham 2

För West Ham är tre vinster i rad inte vardagsmat. Arnautovic saknas här men vi har ändå laget som klara favoriter. Fulham läcker bakåt och deras spel är en bra bit från önskad nivå. Etta.

Förslag 7: Aston Villa – Stoke 1

Just nu går det bra för Aston Villa som radat upp sex matcher utan nederlag. Stoke har dock åtta. Första mötet var det Villa som förde matchen. Stoke kommer från en seg match mot Ipswich. Den här matchen kan sluta hur som helst, vi utgår från etta.

Förslag 8: Blackburn – Birmingham 2

Senast fick Blackburn en man utvisad efter tjugo minuter men lyckades ändå föra matchen mot ”Boro”, tre pinnar blev det dock inte. Birmingham spelade håglöst senaste omgången då Morrison utgick i förtid. Jämn match, vi börjar med tvåa.

Förslag 9: Bolton – Leeds 2

Formsvagaste laget i ligan just nu är Bolton, som inte vunnit på elva omgångar. Nu är utöver det Ameobi avstängd. Leeds visar kvalitet offensivt där de nätat i femton raka omgångar. Både Kemar och Roofe spelar riktigt bra och vi ger laget fullt förtroende. Spiktvåa.

Förslag 10: Ipswich – Wigan 1

Den här säsongen har lite gått Ipswichs väg. Ändå en bra insats mot Stoke senast där spelet var fint. Har nio matcher utan trepoängare. Vi tippar att den raden bryts här, då Wigan är usla på resande fot och utöver det saknar viktiga Naismith den här matchen.

Förslag 11: Preston – Millwall 1

Det går bra för Preston som inte förlorat på elva matcher. Är ett utpräglat hemmalag. Det är även Millwall varför vi har svårt att ge laget förtroende. I The Den hade det varit annorlunda. Mot Hull fick de inte till det trots spelövertag. Ettan känns bäst.

Förslag 12: Queens PR – Middlesbrough 2

Fyra matcher utan vinst lämnar en del mer att önska av Queens Park Rangers. Defensivt är var de största bristerna hittas. Middlesbrough fick en man utvisad tidigt senast men lyckades ändå rädda en poäng. Tvåa.

Förslag 13: Swansea – Sheffield Wednesday 1

Swansea kommer närmast från en efterlängtad vinst, efter att fallit flertalet gånger mot kvalitativa lag. Olsson är borta skadad nu. Sheffield Wednesday var andra man på bollen mot Rotherham och verkar inte ha någon kämpaglöd kvar.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!