Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Stryktipsförslag 27 oktober Lördag

Den här veckan ser det ut att kunna bli jämt i många av matcherna på vårt Stryktipsförslag 27 oktober lördag. Många av lagen med hemmafördel ser ut att ha bra chans att knipa trepoängare.

Brighton – Wolverhampton 2

Den första vinsten på bortaplan kom för Brighton senaste rundan. Det var första gången på sjutton matcher de lyckades med det. Det här mötet saknas målsprutan Murray vilket är en klar nackdel. Wolverhampton förlorade sin senaste match, efter två mål på kort tid i baken. Räkna med ett revanschsuget lag här. Vi startar med tvåan.

Fulham – Bournemouth 1

Bakåt har det inte fungerat särskilt väl för Fulham den här säsongen. Slarviga misstag som kostar enkla mål har varit ett återkommande tema. Det verkar som att Cairney inte kommer vara med den här matchen. Bournemouth har spelat hyfsat och viker sig sällan enkelt. Vi börjar med kryss och garderar så långt det räcker.

Liverpool – Cardiff 1

The Reds spelade en match nu i veckan som de vann efter vissa svårigheter. Nu är bland annat Mané tillbaka vilket bör stärka laget något. Cardiff tog sin första seger för säsongen senast, vilket är anmärkningsvärt. De har uppvisat stärkt spel allt eftersom säsongen fortskridit, men det räcker inte till här.

Southampton – Newcastle 1

Dagens hemmalag har inte gjort ett enda mål på fyra matcher. Senast brände de kvalitativa möjligheter till mål och här saknas eventuellt Lemina. Newcastle har haft svårt att få med sig positiva resultat. Sist förlorade de trots att de förde matchen. Ineffektivt målskytte en avgörande orsak. Ettan känns bäst.

Watford – Huddersfield 1

Med två snabba mål knäckte Watford enkelt Wolves den senaste matchen. Det var dock den första trepoängaren på fem försök Nu är både Kabasele och Holebas åter i startelvan. Huddersfield skall inte räknas bort på förhand, de gjorde en stark match mot Liverpool trots förlusten. Ett-kryss är ett bra spel.

Birmingham – Sheffield Wednesday 1

Birmingham har bra matcher i ryggen. Mot Stoke ställdes deras defensiv på prov, som klarade sig galant. Mot Reading hade de inga problem att föra matchen. De har inte gått lottlösa på tio omgångar, vilket är mycket bra statistik. Sheffield kämpar bakåt vilket varit en orsak till de mediokra resultaten den här säsongen. Etta.

Bolton – Hull 1

Den här matchen är klurig. Bortalaget har bra matcher i ryggen trots att de föll mot Preston de sista minuterna av matchen. Nu är Evandro borta. Bolton har ett bra lag som efter viss betänksamhet får tipset, speciellt med hemmafördel. Garderas.

Millwall – Ipswich 1

Millwall är notoriska för att vara svåra i ”The Den”. De gjorde en bra match mot Reading och en ännu starkare prestation när Wigan gick bet. Läcker bakåt vilket är ett problem. Samma problematik har Ipswich, som varit alldeles för givmilda defensivt. Hemmaseger här känns troligt.

Norwich – Brentford 1

Just nu spelar Norwich bra. De låg under men lyckades vända matchen till en seger senast, vilket inte var första gången den här säsongen. Brentford var det starkare laget mot Bristol City, innan de blev av med en spelare. Ettan känns bäst, trots allt.

Sheffield United – Wigan 1

Det senaste har Sheffield visat sig vara svåra att mota tillbaka. Matchen mot Stoke förde de totalt även om det inte blev full pott den matchen. Nu möter de Wigan som har en del omställningar i startelvan. Grigg och Jacobs är bort på grund utav skador och ny saknas utöver det Massey, som är en viktig pjäs framåt. Vi kör etta.

Swansea – Reading 1

En ganska blek period från Swansea resultatmässigt, även om spelet sett hyfsat ut. Reading fick sinnessjuk utdelning på sina fyra skott mot Millwall senast, en match de vann med tre mål framåt. Inte lika imponerade insats mot Birmingham. Underdogs här.

West Bromwich – Blackburn X

Dagens hemmalag tappade det helt mot Wigan nyligen i en match där de kunde blivit urblåsta helt. Blackburn har varit upp och ner. I matchen mot Leeds imponerade de men mot Swansea fick de inte till det. Krysset känns som en bra början.

Bristol City – Stoke 1

Bristol city har fått tillbaka Eliasson, som hamnade i målprotokollet i den första segern på ett tag för laget. Oklart om Baker kommer vara med från start. Stoke har skapat mycket chanser men varit dåliga att kapitalisera på sina lägen. Svårbedömt, men vi börjar med etta och lägger till kryss om strecken räcker.

Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!