Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Vecka 48 Speltips – Omgång 14 i Premier League

Speltips PL Fotboll Bild Vecka 48

Det finns inga bättre nyheter till fans för Premier League betting än att det kommer spelas ligafotboll mitt i veckan. Vecka 48 speltips inkluderar en rad bra matcher i världens bästa fotbollsliga PL. Manchester City bevarade sin ledning med åtta poäng över deras stadsrivaler tack vare deras senaste vinst mot Huddersfield. Mourinho räknade in tre poäng tack vara ett skott av Ashley Young som försvararen Lewis Dunk oturligt nog styrde in i eget nät.

Chelsea fick nöja sig med ett poäng på Anfield, vilket innebär att de nu är 11 poäng bakom serieledarna. Något som dock kan ändras med tanke på deras nästkommande match hemma mot ett svagt Swansea. Harry Kanes räddade Spurs under lördagen, men trots detta måste Pochettino och hans trupp bli mer kliniska framför mål. Det behövs för att undvika att snubbla bort en Europa-plats i tabellen. Vi tar nu en närmare titt på veckans bästa speltips för Premier League betting.

Lägg ett bet på Watford – Manchester United

Manchester United samlade som sagt ihop alla tre poäng mot Brighton i helgens Premier League-omgång. Deras prestation var dock inget att hurra över. De står nu inför en match borta mot Watford som är på jakt efter sin tredje raka vinst och tredje raka nolla. Mourinhos trupp måste se till att bli mer kreativa för att vara kapabla till att bryta ner Watfords backlinje.

Uniteds form på bortaplan kräver förbättring med tanke på att de endast lyckats samla in fem av 15 möjliga poäng under deras fem senaste bortamatcher. Att The Red Devils tar sig segrande ur denna match finns att betta på till ett odds på 1,65. Erfarenheten har lärt oss att Mourinho inte gillar att släppa in mål, särskilt inte på bortaplan. Lägg ett bet på totalt antal mål och under 2,5 till fina 1,94 i odds.

Om du placerar ett bet på Nej på att båda lagen gör mål så vinner du ditt spel om ett eller inget av lagen gör mål, vilket i skrivande stund finns att spela till 1,91 i odds. Oddset på att Watford plockar poäng i matchen ligger på 2,30 och bedömmer vi dem efter deras två senast spelade matcher så anser vi att de har en väldigt bra chans till just detta.

Speltips inför Manchester City – Southampton

Huddersfield gick all in på försvarspel senast. De mötte ligaledarna i helgen och lyckades genom ett slarvigt City-försvar att få en boll i nät. Bortsett från detta hade Ederson en relativt lugn eftermiddag i Citys mål. Manchester City pressade på i stort sett under hela matchen vilket i slutändan gav utdelning och tre poäng. Nykomlingarna Huddersfield har ingen anledning att hänga med huvudena med tanke på att det bjöd på en riktig fight.

Man City erbjuds till ett odds på 1,20 då de på onsdag tar emot Southampton. The Saints har inte den bästa bortastatistiken. De har endast lyckats kamma hem fem poäng från deras fem senaste bortamatcher. City har dessutom vunnit över Southampton fyra gånger under lagens sex senaste möten, där de även spelat lika en och förlorat den andra.

Man City, å andra sidan, har vunnit sina fem senaste hemmamatcher och gjort hela 23 mål under dessa, vilket gör att ett bet på över 2,5 totalt antal mål är ett intressant speltips att lägga ett bet på. Oddset för detta är satt till 1,36 men om du vill betta på City till ett högre odds kan du använda dig av handicap betting, där oddset för dem att vinna med minst två mål ligger på 1,46 och 2,28 för minst tre mål.

Betta på Arsenal vs Huddersfield

Ytterligare en tuff match för gästerna då de nu möter Arsenal efter en stressig omgång mot City. Arsenal fick förlita sig på en straff på tilläggstid för att kamma hem samtliga tre poäng mot Burnley. Det blev deras fjärde vinst på deras fem senaste matcher. Arsenal har inte förlorat en Premier League-match hemma sedan januari månad. Oddset för att de skall stå som segrare mot Huddersfield på onsdagkväll är satt av odds sidor till 1,21.

The Gunners har endast släppt in ett mål i deras fem senaste hemmamatcher i Premier League och vi har svårt att se att Huddersfield kommer skaka Arsenals försvar då de endast gjort fyra mål under deras fem senaste matcher. Betta på att ett lag gör mål (eller inget) till ett odds på 1,68 eller lägg ett bet på över 2,5 mål med ett odds på 1,46 gånger insatsen.

Vi förväntar oss återigen ett defensivt Huddersfield vilket dock kan göra det svårt för Arsenal att få hål på dem. Med tankar likt dessa delar vi även med oss av ett speltips på under 2,5 mål i matchen till ett odds på 2,75. Spana in våra Live betting recensioner fulla av live sport när du ser på Premier League i veckan, där fotboll och Premier League betting givetvis står i fokus!