Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Topptipset: Speltips 26 December

Premier League Fotboll Topptipset

Utöver Europatipset med fyra mille i jackpott, är det också Premier League Topptipset som är på gång på tisdag, den 26 december. Vi på Ettkrysstvå litar på Liverpool och Chelsea på annandagens Topptips spelkupong. Samtidigt så garderar vi Manchester United när svårspelade Burnley gästar. Vad kan vara bättre än att streama fotboll gratis nu efter jul. Det lär vi få göra idag, medan vi rättar vår Topptipset och Europatipset kupong. Vår expert har fått en ny tv i julklapp, men vem behöver den, när det finns så många spelbolag med gratis direktsänd fotboll? Det är bara att kika på våra recensioner för att hitta den som passar dig bäst.

Nu återstår dock ändå fortfarande några timmar tills Topptipset matcher drar igång och det är dags för speltips. Vi är inte längre säkra på laget och vårt tips är att de kommer att få det svårt under kommande matcher. Nedan hittar du kort spelanalys från vår redaktion samt våra tipsförslag.

Kort Analys Inför Kommande Topptipset Matcher

Det har varit lätt att plussa för Liverpool de senaste veckorna och det fortsätter vi med. 3-3 i en svängig historia borta mot Arsenal senast var förstås klart godkänt och när Swansea gästar Anfield på annandagen ska det bli trevligt för hemmafansen. Även Chelsea har en behaglig uppgift hemma mot Brighton. Någon gnistrande Chelsea-form är det inte tal om men visst gör man tillräckligt för att vinna.

Däremot tvivlar vi återigen på Manchester United, ett lag som vi hackat en del på den senaste tiden – med all rätt. Efter några knappa segrar blev det förra veckan förnedrande cupförlust och sedan sent poängtapp mot Leicester. Att nu möta ett försvarsinriktat Burnley kan bli jättetufft. Spelsajter med odds ger förvisso endast 1.45 på Manchester Uniteds vinst här. Burnley har ju flera gånger rubbat och rentav besegrat storlagen – vi gillar helgarderingen!

Vår Spelkupong Idag: Tipsförslag från Ettkrysstvå

West Ham, Leicester och Everton är en trio som gillas trots bortamatcher – ganska roliga ”krysstvåor” i de matcherna. Vi landar på följande 48 rader:

  1. Liverpool – Swansea                1
  2. Bournemouth – West Ham       X2
  3. Chelsea – Brighton                  1
  4. Huddersfield – Stoke              1X
  5. Manchester United – Burnley        1X2
  6. Watford – Leicester                  2
  7. West Brom – Everton               X2
  8. Birmingham – Norwich            X2