1
Hämta bonus!

Inför Bournemouth Chelsea

Jermain Defoe Premier League

Här kommer några rader som kanske hjälper dig att tippa rätt i den viktiga Stryktipset-matchen mellan Bournemouth och Chelsea nu på lördag. Gamle Jermain Defoe saknades i helgens ligaomgång,då hans Bournemouth besegrade Stoke med 2–1 på bortaplan. Anledningen till 35-åringens frånvaro? Enskada i baksidan av ena låret. Och den skadan gör att Defoe även missar tisdagskvällens match i ligacupen hemma mot Middlesbrough.

Defoe, som kom till Bournemouth i somras från Sunderland och som tidigare i karriären smällt in mängder av mål för bland annat Tottenham och West Ham, har gjort åtta matcher i Premier League undersäsongen och svarat för en fullträff. Om Defoe är åter till lördagens hemmamöte med Chelsea i ligan är i nuläget oklart. Mot Middlesbrough får Bournemouth dessutom klara sig utan backarna Tyrone Mings och Brad Smith, som båda också har skadeproblem.

En väldigt viktig seger

Visst, Bournemouth är alltjämt på nedflyttningsplats i ligan. Men tack varelördagens 2–1 borta mot Stoke krymptes åtminstone avståndet till detkoppel av lag – däribland Stoke – som är ovanför strecket. Redan tidigt i den första halvleken gick Bournemouth fram till en 2–0-ledning, sedan Andrew Surman (16:e minuten) och Junior Stanislas (18:e)gjort varsitt mål. Det väntar en spännande match idag lördag och våra speltips faller på gästerna.

Chelsea vände och vann

Chelsea tog en seger mot Watford på hemmaplan, men den satt hårt inne.Efter en Chelsea-ledning i första halvlek så vände gästande Watford på steken till 2–1. Men då vaknade Chelsea till liv igen, gjorde vad som krävdes och ordnade fram en seger. Försvararen Cesar Azpilicuetas nick till 3–2 i den 87:e matchminuten gav hela tre poäng, varpå Michy Batshuay fastställde slutresultatet till 4–2.

Det var en bra insats. Efter att ha släppt in ett mål i slutet av första och hamna i underläge i början av andra så tappade vi självförtroendet. Men spelarna visade vilken kämparglöd de har och vände till seger. Det var väldigt viktigt, sade Chelsea-tränaren Antonio Conte.