Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Inför Arsenal Swansea

Arsenal fans på läktaren

En av omgångens mest spännande matcher är den mellan Arsenal och Swansea. Gunners verkar befinna sig i storform. De är utan tvekan favoriter och matchen lär bli en av de som det satsas mest pengar på i omgång 10 i Premier League. Nedan hittar du senaste nyheter som kan vara viktiga för att tippa rätt resultat och avgöra om matchen är värd att tippa på utöver ditt tips på Stryktipset.

Tränaren vill se Mesa visa kvaliteter

Han värvades för motsvarande 130 miljoner kronor från Las Palmas i somras – men i Swansea har defensiva mittfältaren Roque Mesa än så länge inte gjort något avtryck. En start och två inhopp i ligan och två starter i ligacupen har det blivit. Mot Manchester United i ligacupen på tisdagen får 28-åringen en ny chans att visa att han ska ha en plats i startelvan.

Jag vill se honom använda de kvaliteter han har,men att han gör det i ett högt tempo. Han vet vad han ska göra. Han är här tack vare sina kvaliteter. Men kan han även få ut det i ett högre tempo? Jag tror på honom. Jag startade honom mot Manchester United senast (0–4 i andra omgången i Premier League ligan) och han var ganska bra då, säger Swansea tränaren Paul Clement. Om Mesa står för en bra insats torde han även ligga bra till för en plats i startelvan på lördag, då Arsenal står för motståndet i ligaspelet.

Defensiven Swanseas akilleshäl

Swansea fortsätter att ha det tufft i Premier League. I lördags blev det 1–2 borta mot Leicester, vilket betyder att det walesiska laget nu har tre förluster på de fyra senaste omgångarna. Tränaren Paul Clement hade efter slutsignalen mot Leicester en tydlig förklaring till varför det blev ett nytt nederlag.

Vi var alldeles för öppna i defensiven, sade han till Wales Online. Framförallt i första halvlek. Då var var avståndet mellan lagdelarna alldeles för stort. Vi hamnade på mellanhand i pressen och för djupt ner. Härnäst väntar Arsenal på bortaplan för Swansea. Om de fått ordning på försvarsspelet tills dess återstår att se.