Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Premier League: Betting Tips Omgång 16

Premier League Gabriel Jesus ligger på marken och vilar

Vi är tillbaka med våra speltips inför en helg full av Premier League betting. Den 15e omgången av Premier League gick av stapeln i matchen mellan Chelsea och Newcastle där hemmalaget plockade samtliga poäng, mycket tack vare en formstark Eden Hazard. Manchester City lyckades återigen få dit ett sent avgörande mot ett West Ham som har inlett säsongen med ett spel som är under all kritik. Detta var inga glädjande nyheter för Mourinho och hans trupp som knep en urstark 1-3- vinst borta mot ett Arsenal som pressade på i 90 minuter.

Gapet till serieledarna, tillika rivalerna, Manchester City faststår vid 8 poäng. Tottenham lyckades inte avsluta sin något knackliga form och fick endast med sig ett poäng borta mot Watford, medan Liverpool fortsatte sin offensiva framgång längre söderut mot Brighton som avslutades i en 1-5- vinst för gästerna.

Framför oss har vi en söndag och Europatipsförslag med Premier League betting på två superheta derbyn. Liverpool vs Everton på Anfield och Manchester United vs Manchester City på Old Trafford. Vi kikar nu närmare på dessa matcher och ger er våra bästa speltips för Premier League betting.

Lägg ett bet på Liverpool vs Everton

Liverpool ångar på med sin sylvassa offensiv. En vinst med 1-5 borta mot Brighton och 7-0 hemma mot Spartak Moskva i Champions League. Faktum är att de har gjort totalt hela 40 mål på deras 11 senaste matcher (alla tävlingar inräknade). Detta ger dem ett målsnitt på 3,6 mål per match när de nu tar emot stadsrivalerna Everton på Anfield. De senaste två hemmamatcherna mot just Everton har man vunnit med 3-1 respektive 4-0. Lägg ett bet på totalt antal mål av hemmalaget – över 2,5 till ett odds på 1,93.

Everton inledde säsongen svagt men har på det senaste förbättrat sitt spel då man vunnit sina två senaste Premier League-matcher utan att släppa in mål. Man ligger redan 11 poäng bakom ärkerivalerna Liverpool och måste här framåt för att ens kunna drömma om en plats för Europaspel nästa säsong. Med tanke på att Sam Allardyce och hans män måste attackera för att hämta hem något från denna match, att det faktiskt är ett derby för lagens stolthet som står på spel samt att vi av erfarenhet vet att Liverpool har en svagare defensiv än offensiv så placerar vi ett bet på att båda lagen gör mål, till 1.82 i odds.

Liverpool är storfavoriter till en vinst med ett odds på 1.30. Vill du krydda på detta så kan du ta till handicap-betting på Liverpool -1 till 1,67 i odds.

Spela på Manchester United vs Manchester City

Fans av Premier League betting skriker av glädje när en av säsongens hetaste matcher äntligen är här. Ett derby mellan topplagen där United kommer få kriga för att knapa in på de åtta poäng som skiljer deras andraplats från Citys förstaplats. Pogba är avstängd för Man Utd, medan David Silva är osäker till spel för City. Två viktiga playmakers kan alltså försvinna vilket kan komma att påverka matchens utgång.

Ser vi till statistiken så har fyra av de fem senaste matcherna lagen emellan slutat i under 2,5 mål. City är alltid offensiva och målsugna samtidigt som vi är medvetna om Uniteds defensiva styrka och inte minst David De Gea i målet som stod för en strålande insats senast mot Arsenal.

Lägg ett bet på under 2,5 mål i matchen till ett odds på 1,94. Lägg detta på minne när det är dags att tippa Bomben! Spelar du på det motsatta (över 2,5 mål) så finner du detta till 1,89 i odds. Endast en av de fem senaste matcherna mellan lagen har resulterat i att båda lagen gjort mål. Med tanke på denna information så finner vi ett speltips på ”Båda lagen gör mål – Nej” till ett odds på 2,14 oerhört intressant för helgens Premier League betting.

Ska Citys första förlust för säsongen komma i denna glödheta sammandrabbning? 3,45 får vi i odds på att Manchester United vinner. Underdogs i sin egna hemmaborg? Visst finns det något som kallas hemmaplansfördel? Följer du hellre oddset och litar på Citys offensiv, kan du lägga ett bet på rak vinst för Manchester City till ett odds från spelbolag på mellan 2,20 och 2,50.