Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Tipskupongen 9 December

Powerplay Brynäs

Totospelet Power play är ett alternativ till Stryktipset för alla hockeyintresserade. Har ni fortfarande inte testat denna relativt nya spelprodukt från Svenska Spel, är det kanske dags idag, lördag. Tipskupongen innehåller endast svenska hockeymatcher idag, den 9 december. Det gäller att gissa rätt Powerplay resultat i åtta matcher. Vi på Ettkrysstvå har visst tipsförslag på fotboll i fokus, men vi försöker så gott vi kan även analysera hockey och ge dig speltips på Powerplay. Vi hoppas att du som har blivit inspirerad av våra spelförslag, spelar på Powerplay idag och vinner pengar.

Kort spelanalys av kommande hockeymatcher

Brynäs krossade Luleå i torsdags – det blir onekligen lätt att spika Brynäs i lördagens retur på Powerplay. Växjö en stark storfavorit. Det har sannerligen inte varit någon rolig säsong för Brynäs. Det har varit svaga resultat, tränarbyte och skador – men nu har laget verkligen tagit sig samman! I torsdags var man uppe i Luleå och plockade femte raka trepoängaren – och man gjorde det med 6-1. Nu möts lagen igen och visst blir det jättesvårt för Luleå att ta revansch.

Efter en minisvacka visade Växjö klass genom att vinna seriefinalen borta mot Färjestad i torsdags. En läcker match där Elias Pettersson återigen visade klass. Är Växjö bara nära den inställningen på lördagen ska det gå smidigt hemma mot ett Örebro som inte längre visar upp någon toppform. Vi avslutar med att gardera upp de ojämna allsvenska favoriterna AIK och Timrå.

Spelförslag Lördag 9 December Powerplay matcher

Dags för sista Powerplay som vi på Ettkrysstvå väljer satsa pengar på resultat på denna vecka (Vecka #49). Imorgon väntar tråkiga hockeymatcher som inte är värda en noggrann analys. Vi satsar allt vi har kvar i budget för denna vecka på denna tipskupong. Här kommer vår Powerplay Spelförslag för Svenska Spels hockeymatcher idag lördag, den 9 december. Som spik väljer vi ut Brynäs, en match som är värd att satsa gratis pengar, om ni hittar en sajt som bjuder på dem. Vi landar på inte mindre än 36 rader enligt nedan:

  1. Brynäs – Luleå                         1
  2. Linköping – Färjestad             1X2
  3. Malmö – Djurgården                2
  4. Mora – Frölunda                         2
  5. Karlskrona – Skellefteå          1X2
  6. Växjö – Örebro                        1
  7. AIK – Troja/Ljungby                1X
  8. Timrå – Björklöven                 1  2