Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Tipskupong 10 December

Iserlohn Tyska Hockeylaget

Dags för veckans absolut sista spelkupong från Svenska Spel, nämligen söndagens Powerplay kupong. Vårt tipsförslag innehåller en del X på hockey spel idag. Vi garderar oss rejält för vi ser en dl matcher som kan komma att sluta med ett oavgjort resultat. Första matchen på hockeytips kupongen idag är från Sverige. Resten av Powerplay kupongen består av tyska hockeymatcher. Dags att kika på åtta spel som spelbolaget har valt att ha med på tipskupongen idag. Lycka till och se till att tippa rätt idag, söndag den 10 december! Snart är det juluppehåll och det är dags att vinna pengar till julklappar nu!

Spelkupongen 10 december – alla matcher

Färjestad ses förstås med bra chans på söndagens Powerplay – i övrigt handlar det uteslutande om Tyskland där vi hittar några sunda bud!

Det har väl inte gått på räls för den tyska dominanten München denna säsong men laget är trots allt tvåa i tabellen och nu har man tre raka trepoängare igen. Fin chans att spinna vidare när man gästar ett Iserlohn som har tre raka förluster. När München var här tidigt på säsongen blev det seger med klara 6-3 och vi litar på klasslaget igen.

Köln är i gott slag. En pinne hemma mot Schwenninger senast var lite snöpligt – fyra raka segrar innan dess och det är inte oväntat att laget har klättrat. Fortfarande finns dock mycket jobb att göra i tabellen och vi gillar läget hemma mot Nürnberg på söndagen. Dessa hackar för dagen och av tradition är detta en jättesvår bortamatch för Nürnberg. Ettan spikas!

Längst ner på dagens Powerplay spelkupong hoppas vi på skräll: jumbon Straubing har gått en nytändning och stått som segrare i tre raka. Kan mycket väl bli en fjärde när man gästar ett Bremerhaven som blandar och ger.

Speltips inför Söndagens matcher på Powerplay kupong

Roligt skrälläge på söndagens Powerplay kupong, tycker vi. Här kommer våra speltips och vi landar på följande 144 rader:

  1. Färjestad – Mora                     1X
  2. Iserlohn – München                    2
  3. Krefeld – Augsburger             1X
  4. Mannheim – Eisbären            1X2
  5. Kölner – Nürnberg                  1
  6. Schwenninger – Ingolstadt    1X
  7. Düsseldorf – Wolfsburg           X2
  8. Bremerhaven – Straubing     1X2