Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tipsförslag Onsdag 3 Oktober

Det är lillördag och matcherna på vårt Powerplay tipsförslag Onsdag 3 Oktober kommer från Allsvenskan och Ettan. Några matcher in på säsongen finns en del information att tillgå och vi hittar några bra varianter.

AIK imponerar såhär långt. Hittills håller de för att vara favorittippade. Kommer från en stark vinst mot Vita Hästen och bör ha bra chans i dagens möte. Förvisso kommer Södertälje också från en klar trepoängare. På resande fot inte lika imponerande. Vi spikar ettan.

Almtuna hade inte något att säga till om i matchen mot Södertälje, som de förlorade. Spelet var oengagerat och avgörande slarv bidrog till det negativa resultatet. Oskarshamn har spelat bra och nya talangen Adam Åhman i bur har visat sig fungerar riktigt bra. De fick förmodade topplaget Björklöven att gå lottlösa, vilket ingjuter förtroende.

Ett lag som stått för spridda skurar är Leksand. De har haft två vinster på sina hemmamatcher. Då har motståndet inte varit av bästa art. När de reste för att möta Modo blev det förlust med fyra mål i baken. Känns ändå som vettigaste alternativet här. Nu möter de Vita Hästen som det är svårt att veta vart man har. Mot AIK blev det stopp. Trolig etta, men vi garderar.

Utöver att förlora mot Södertälje har Björklöven spelat rent ut sagt svagt inledningsvis. Mot Oskarshamn skapade de massvis med målchanser de hade svårt att kapitalisera på. Västerås bjöd på en kalldusch där de släppte in tio mål. Vi ger de noll förtroende här.

Mot AIK blev det inga poäng men utöver det har Modo sett starka ut hittills. De möter ett Karlskrona som har två nollpoängare i baken. Mot Västervik tog de i alla fall matchen till förlängning. Vi börjar med tvåa och garderar så långt plånboken räcker.

Powerplay System Förslag 3 Oktober

  1. AIK – Södertälje 1
  2. Almtuna – Oskarshamn 1X
  3. BIK Karlskoga – Västerås X2
  4. Björklöven – Pantern 1
  5. Karlskrona – Modo X2
  6. Leksand – Vita Hästen 1X
  7. Tingsryd – Västervik 1X2
  8. Mariestad – Lindlöven 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!