Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tipsförslag Hockey November 22

Bild på hockeylag Powerplay tips

Vecka 47 har inte börjat bra för hockeyfansen. Alla vi som gillar betting på nätet och Powerplay har med största sannolikhet förlorat rejält med pengar. Det har inte varit lätt att tippa lätt. Förhoppningsvis hjälper vårt dagens tipsförslag att ändra på den negativa trenden.

Idag är det full fart i roliga Hockeyallsvenskan. På onsdag handlar nästan allt som gäller hockey Sverige och Hockeyallsvenskan. Det må vara så, men våra bästa spikidéer på Powerplay hittas faktiskt i matcherna från andra serier!

Pantern har på det stora hela gjort det riktigt bra även denna höst men på sistone har formen ändå svalnat något, bara en trepoängare på de fem senaste. Får se upp på onsdagen då Björklöven gästar. ”Löven” kommer från en sämre insats hemma mot Hästen – ingen vågad gissning att det var en reaktion på derbysegern mot MODO dagarna innan. Björklövens formkurva är positiv och den vassa offensiven kan ge skräll här. 1X2 som speltips känns helt rätt för denna Powerplay match.

Asplöven har haft det tungt sedan degraderingen från Hockeyallsvenskan och nu är laget på väg att missa Allettan. Åkte på kostsamma förluster förra veckan och vi tvivlar på att laget har formen för att vinna nyckelmatchen mot Boden, ett nysatsande Boden som inte oväntat gjort det bra i återkomsten. Lagets defensiv är tät och vi spikar fräckt tvåan!

Även i match nummer åtta på onsdagens Powerplay hockeykupong spikas bortasegern. Eisbären Berlin mår betydligt bättre än förra säsongen och visst ska man vara ett topplag i den tyska ligan. Har nu tre raka segrar och vi gillar läget till fjärde raka när man gästar Bremerhaven. Ingen sprudlande form hos dessa sedan uppehållet och när Eisbären var här i september blev det bortaseger med hela 7-2. Vi tippar 2.

Dagens Powerplay Tipsförslag Onsdag 22 November

Idag onsdag den 22 november går vi all in och spelar 48 rader enligt följande tipsförslag:

  1. Almtuna – Leksand                  X2
  2. Pantern – Björklöven             1X2
  3. Södertälje – MODO                1X
  4. Timrå – Oskarshamn             1X
  5. Tingsryd – BIK Karlskoga       1X
  6. Vita Hästen – Troja/Ljungby 1
  7. Asplöven – Bodens HF               2
  8. Bremerhaven – Eisbären           2