Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tipsförslag 23 Januari

Hockey Speltips Malmö klubb spelar

Roligt Powerplay på tisdagen, där vi litar på Almtuna och även har skarpa idéer i Schweiz i vårt tipsförslag. Seriesuveränen Bern garderas spännande! Tvåpoängaren hemma mot AIK var visserligen ett trendbrott men det har överlag varit tuffa tider för Vita Hästen på sistone. Att man dessutom lirat ut sin skyttekung Palmberg har förstås inte underlättat. Gästas nu av ett Almtuna som fortfarande är med i kampen om en topp-2-placering, sensationellt nog. Helt okej insatser förra veckan och man är utan tvekan laget med bäst självförtroende här – spikas fräckt till ett högt odds. Vi satsar en hundring på en skräll här och väljer veckans bästa sajt Redbet för vår singelkupong.

I Schweiz gör Biel det riktigt bra och nu har man hugg ända upp till andraplatsen. I hemmaspelet har laget åtta raka trepoängare, extremt imponerande! Gästas nu av ett Langnau som fått nya krafter i bottenstriden men som haft ett ganska mjukt schema på sistone – detta blir hårdare. Sedan garderar vi serieledande Bern i dagens Powerplay tipsförslag, som i praktiken har avgjort grundserien. Det kan komma en och annan dipp framöver och nu gästar man ett Lausanne som är högmotiverat i jakten på slutspel. Så sent som i helgen klarade Lausanne en pinne borta mot Bern – kan absolut skrälla fullt ut nu!

Dagens Powerplay Kupong Tisdag

Vi lämnar in en följande Powerplay kupong på 48 rader idag, tisdag. Utöver tipsförslag från oss hittar du även en kort minianalys inför hockey idag.

  1. Linköping – Örebro            1

Det är viktiga poäng som står på spel. Linköping jagar en direktplats i slutspelet samtidigt som Örebro vill nå Play In och skaka av sig lagen som jagar under kvalstrecket. Hemmaplansfördelen är en tydlig faktor som talar för Linköping i kvällens match. Örebro har bara vunnit en av de tolv senaste bortamatcherna under ordinarie tid och den segern togs (1-0) mot ett frånvarodrabbat Luleå. Linköping ska vara utgångsfavoriter.

  1. Malmö – HV71                    1X

Malmö och HV71 möttes så sent som i fredags och då vann HV71 med 5-4 efter övertid. Båda tränarna uttryckte ett missnöje med respektive lags defensiv och det återstår att se om de fått ordning på problemen till i kväll. Malmö gjorde en bra bortamatch, inte minst i andra halvan av andra perioden där HV71 trycktes tillbaka rejält. Malmö hade lika gärna kunnat vinna fredagens möte sett till skapade chanser och skåningarna är ute efter revansch.

  1. Pantern – Södertälje          1X

Båda lagen jagar viktiga poäng. Pantern hoppas kunna sluta bland de två främsta i tabellen och det skiljer bara en poäng upp till Leksand inför kvällens match. Södertälje vill säkra en plats bland de åtta främsta och de har bara två poäng tillgodo på nian Tingsryd. Pantern är starka på hemmaplan där de tagit poäng i elva av de 14 senaste matcherna. Södertälje har kapacitet att skrälla men det kommer krävas en toppinsats för att lyckas.

  1. Vita Hästen – Almtuna           2

Almtuna har varit det bättre laget om man ser till säsongen som helhet men Uppsalalaget är inte någon säker vinnare i våra ögon. Almtuna har presterat svagt under 2018 och de har bara vunnit en av de fem senaste matcherna under ordinarie tid. Vita Hästen ligger näst sist i tabellen men de är svårslagna på hemmaplan. Faktum är att Vita Hästen tagit poäng i åtta av de nio senaste hemmamatcherna. Almtuna måste vara bra för att skrälla.

  1. Eisbären – Wolfsburg        1X

  2. EHC Biel – Langnau            1

Tabellen ljuger inte, Biel har spelat ihop 14 poäng mer än SCL Tigers och det skiljer en del i kapacitet mellan lagen. Dagens bästa spel för dig som letar efter spikförslag på Powerplay och hockey. Lägg därtill att Biel är ett av ligans hemmastarkaste lag med 14 segrar under ordinarie tid på 21 hemmamatcher. SCL Tigers har bara mäktat med sex segrar under ordinarie tid på 21 bortamatcher och vi har svårt att se dem skrälla. Biel ska ses med bra vinstchans om de kommer upp i normal standard.

  1. Lausanne – Bern                 1X2

Topplaget Bern har spelat ihop 32 poäng mer än Lausanne, det säger en del om den klasskillnad som råder mellan lagen. Bern har även vunnit de fem senaste inbördes matcherna, men två av dem slutade oavgjort efter ordinarie tid. Bern ska vara utgångsfavoriter och vi ger dem bra vinstchans, men vi utesluter inte att Lausanne kan kriga till sig ett oavgjort resultat. Vi har svårt att se Lausanne vinna under ordinarie tid.

  1. Zug – ZSC Lions                     X2

Vi tycker att matchen mellan Zug och ZSC Lions är svårvärderad. Zug har varit det bättre laget sett till säsongen som helhet men de har bara tagit åtta hemmasegrar under ordinarie tid på 21 matcher. Lagen möttes i december och då kämpade Zug till sig en 3-2-seger på bortaplan efter övertid. Det är mycket som talar för att det blir en jämn match på nytt och Zug måste göra en bra match för att vinna.