Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

21 November Tipsförslag Powerplay

Powerplay tipsförslag Skellefteå bild

Dags för hockey betting. Här kommer dagens tipsförslag för Svenska Spels klassiska hockey spelkupong. Skön seger för Frölunda senast. På tisdagens Powerplay får laget chansen som tuff spik nere i Malmö! I Tyskland spikas klasslaget München. Läs nedan om alla viktiga matcher som är med på kupongen idag.

Flera intressanta SHL-matcher på tisdagens Powerplay! I derbyt i norr säger vi knapp fördel Skellefteå, precis som experter från Scandibet gör. Behövde inte skämmas över förlusten mot Växjö senast och vill nu visa att man fortfarande är ”storebror” i denna rivalitet. Luleå var en besvikelse mot Mora senast och får svårt att stoppa Skellefteås toppkedja.

Frölunda har varit en stor besvikelse – det har egentligen inte lossnat på hela hösten. I lördags fick man dock en ganska enkel resa hemma mot Örebro efter fin utdelning i mittperioden och visst måste vi fortfarande tro på rätt rejäl klättring i tabellen. Gästar nu Malmö – en svår uppgift men dagens Malmö uppträder ojämnt och har börjat släppa in ganska mycket mål. Frölunda får chansen att viktigt spinna vidare!

I Tyskland är München nu i topp, föga förvånande och precis som spelbolagen har förutspått. Riktigt skarp seger borta mot Köln senast och nu spikas laget borta mot Mannheim. Dessa åkte för en tid sedan ur Champions Hockey League mot Brynäs och har sedan dess förlorat även i seriespelet. München har vunnit fem raka i denna arena – här kommer sjätte raka!

Våra Powerplay Speltips Idag

Vi lirar 48 rader enligt följande:

Linköping – Brynäs           1

Denna Powerplay match är den svåraste. Först har vi valt att tippa 1X, dvs gardera med ett kryss. Några timmar senare ändrade vi oss. Vi tror på Linköping som kommer från ett dubbelmöte mot HV71 där de var det bättre laget i båda matcherna. 1-2-förlusten efter straffar näst senast var inte ett dugg rättvis men östgötarna fick retroaktiv utdelning senast då HV krossades med 6-1 på bortaplan. Brynäs kommer från ett dubbelmöte med Malmö där de föll rättvist med 1-3 på bortaplan. Det följdes upp av en 5-3-seger hemma i Gävle och den segern grundlades i första perioden där Brynäs ryckte åt sig en 3-0-ledning.

Luleå – Skellefteå                X2

Ett hett derby i norr. Luleå har haft problem med målskyttet under en stor del av säsongen och det är den främsta anledningen till att de kryssar så pass ofta som de gör. Luleå kommer från en uddamålsförlust på bortaplan mot Mora. Skellefteå visade bra moral då de vände underläge till seger mot Färjestad näst senast men västerbottningarna fick se sig besegrade mot Växjö senat. En förlust mot Växjö på bortaplan är ingenting att skämmas för.

Malmö – Frölunda                 2

Malmö har ett småstruligt läge i kväll då minst sex spelare saknas. Läget var inte på topp i 3-5-förlusten borta mot Brynäs senast heller. Frölunda saknar också några skadade spelare men senast gjorde Mustonen och Weber debut i laget. Frölunda har haft stora problem att vinna matcher på bortaplan under ordinarie tid den här säsongen och det ska bli intressant att se om Frölunda förmår störa Malmö i kväll.

Rögle – Örebro                  1X2

Rögle fortsätter att göra om kring laget och nu står det klart att Cam Abbott anställts som tränare av brorsan Chris Abbott som är sportchef. Rögle fick aldrig något lyft efter det att Anders Eldebrink lämnade laget och det återstår att se om den här förändringen blir mer lyckad. Örebro har visat god form efter uppehållet, även om de föll borta mot Frölunda senast. Örebro vann nyligen hemma mot Rögle med 2-0 och de förtjänar att vara utgångsfavoriter.

Växjö – Färjestad               1X

Den här matchen har alla förutsättningar att bli underhållande och intressant. Växjö har varit seriens bästa lag så här långt och de ska vara favoriter på hemmaplan. Färjestad visade nyligen hur vassa de är offensivt på bortaplan då de pressade Skellefteå i en 5-6-förlust. Färjestad lär bjuda på en underhållande match i kväll också, men värmlänningarna måste spela på topp för att kunna ta poäng i den här tuffa bortamatchen.

Slovan Bratislava – Vitjaz  1  2

Slovan Bratislava gör en svag säsong. De har bara vunnit åtta av 32 matcher under ordinarie tid och lagets största svaghet ligger i det defensiva spelet. Slovan Bratislava har släppt in 107 mål så här långt vilket get ett snitt på över 3 insläppta per match. Vitjaz Podolsk presterar på en lika svag nivå. De har vunnit åtta av 34 matcher under ordinarie tid och är marginellt bättre defensivt med 100 insläppta..

Augsburger – Ingolstadt   1X

Augsburger är knappa favoriter i matchen mot Ingolstadt. Vi garderar hockey tips med ett X, då Ingolstadt är rätt bra på bortaplan och kan mycket väl lyckas med att ta en poäng från hemmalaget.

Mannheim – München          2

Dagens Powerplay-kupong avslutas med tyska hockeymatchen mellan Mannheim och München. Vi tror på EHC Red Bull och tror Adler förlorar.