Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Tips Söndag 3 December Powerplay

Torpedo Nizjnij Novgorod Bild

Veckans tråkigaste Powerplay-kupong idag, söndag. Det är få spännande hockeymatcher. Svenska klubbar vilar. Det gör att vår hockey expert väljer att ta det lite lugnt. Sällan gör vi en så pass kort analys som du hittar nedan. Vill du satsa pengar på hockey idag, är det Bomben1 som gäller.

Kort Analys Inför Söndagens Hockey och Powerplay

Det blir Ryssland, Schweiz och Tyskland att lösa på söndagens Powerplay och vi har sunda bud i samtliga dessa länder. Spartak Moskva tar tionde raka hemma, tippar vi. Vårt tips är också att Dinamo Riga vänder den negativa trenden och vinner mot Slovan från Slovakien.

Tillbaka till Moskva nu. Efter en trög start har Spartak Moskva verkligen spelat upp sig och går för slutspel. Nu kommer man förvisso från två raka förluster men det har varit i svåra bortamatcher – men på söndagen är det hemmais och här har man tagit nio raka segrar! Torpedo Nizhny Novgorod är en svårspelad motståndare men vi gillar läget för Spartak att ta tionde raka hemmasegern. Spelsidor med odds håller med oss här och har Spartak som favorit. Du får endast 1,40 gånger pengarna tillbaka vid hemmavinst i Powerplays första hockeymatch idag, söndag.

I Schweiz är Lugano riktigt hett. Laget har vunnit i snygg stil på sistone och är nu tvåa i tabellen. Gästas nu av Langnau som gör det lite bättre än väntat men detta lär bli för tufft. Har redan torskat två gånger mot Lugano denna säsong – och när Lugano nu dessutom är i storslag blir det samma visa igen. I Tyskland ska München och Köln inte behöva torska.

Dagens Spelrader på Powerplay Söndag

Efter analysen landar vår expert på 32 starka spelrader på söndagens Powerplay kupong. Här kommer de:

  1. Spartak Moskva – Torpedo Nizhny Novgorod               1
  2. Tjerepovets – CSKA Moskva                  X2
  3. Dinamo Riga – Slovan Bratislava        1X
  4. Davos – Servette                                    1
  5. Lugano   – Langnau                               1
  6. ZSC Lions – Bern                                    1X
  7. Düsseldorf – München                           X2
  8. Kölner – Iserlohn                                   1X