Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips Idag 4 April

Powerplay Bild 4 April Tipsförslag

Idag är det riktigt svårt att hitta några favoriter på Powerplay tips. Måste vi välja några som kan räknas som spikar i hockeymatcherna som spelas den 4 april och som är med på kupongen, blir det Västerås och Huddinge. Dags för en analys inför kvällens Powerplay hockey samt nyheter om lagen som kan påverka hur du spelar på odds idag.

Analys inför Dagens Matcher på Powerplay

Vi börjar analysen med dagens första match på Powerplay. Växjö gjorde en relativt bra hockeysäsong och slutade 20 poäng före Malmö Redhawks i grundserien. Dessutom vann Lakers även i tre av fyra inbördesmöten. Växjö är därmed favoriter i denna semifinalserie. Det är just Lakers som vann med 3-2 i det första semifinalsmötet. Matchen var spelmässigt jämn, men Växjö visade bättre skärpa i de avgörande lägena. För denna Powerplay match idag är vårt speltips en tvåa. Garderingen kan behövas. Bästa odds på denna hockey match hittar du hos Bet Fair.

Nästa spännande Powerplay match idag är mellan Karlskrona och Timrå. Trots att Karlskrona hade mest puck och sköt massor av skott, krigade Timrå till sig 3-1-seger i kvalmöte nummer fem. Nu står vi inför en ny viktig match mellan lagen. Timrå spelar hemma och ligger under med 2-3 i matchserien. Karlskrona saknade senast Kellman på grund av sjukdom. Det är oklart om han tillfrisknat och är med i Powerplay matchen idag. Experten utgår från hemmavinst här, men även här är det smart att gardera.

Västerås spelar hemma mot Piteå. Laget var inte på gott humör senast, när de föll med 1-3 mot Västervik. De kan presterabetydligt bättre och lär inte förlora på hemmaplan två gånger i rad. Gästande laget Piteå kommer från en stark vändning i matchen mot Borlänge. Idag är motståndet tuffare. Vi väljer därför ettan här i våra Powerplay tips.

Analysen där vi har satt fokus på de viktigaste hockeymatcherna på dagens Powerplay tips avslutas med Västervik. De kommer från två raka vinster och leder nu kvalserien. Motståndarna Troja/Ljungby var inte bra mot Huddinge, men de är å andra sidan vanligtvis betydligt bättre på hemmais. I denna match väljer vår hockeyexpert att helgardera.

Powerplay Tipsförslag: System på 72 Rader

Malmö – Växjö Lakers

I dagens första Powerplay match väljer vi 1x som tipsförslag. Växjö visade bäst skärpa i första mötet och vann med 3-2. Malmö Redhawks var spelmässigt med i matchen. Det blir jämnt i denna match. Notera att Robert Rosén missar tre kommande matcher för Växjö. Centern har nämligen stängts av för sin tackling mot Olsson i den första SM-semin mot Malmö i måndags. Hockeyförbundets disciplinnämnd bedömt situationen som Checking to the Head.

Timrå – Karlskrona

Även i andra matchen på dagens Powerplay tipsförslag tippar vi 1x. Karlskrona var det bättre laget senast, men Timrå krigade sig till 3-1-seger. Nu är de piskade att vinna matchen igen. I grundserien var Timrå ett av allsvenskans bästa lag i powerplay. I SHL-kvalmatcherna mot Karlskrona har laget inte fått spelet i numerärt överläge att stämma. På 36 powerplay-minuter har det blivit blott två mål.

Timrå, som reducerade till 2–3 i matchserien senast och som alltså återigen är piskat att vinna för att SHL-drömmen ska leva vidare, har alla spelare redo för kvällens match. Läget i Karlskrona? Enligt medierna är Kellman tveksam till spel. Centern har legat däckad i sjuksängen de senaste dagarna. Dessutom har Emil Larsson fortfarande känningar av den puck som träffade honom i ansiktet för tre matcher sedan.

Huddinge – Borlänge

Tredje matchen i rad Huddinge har ännu inte lyckats mot Borlänge i vinter. Laget vet vad man behöver förbättra för att lyckas. Borlänges form är tveksam. Borlänge missade chansen att haka på toppen av kvalserien när man överraskande föll hemma mot jumbolaget Piteå med 2–3 i måndags. Borlänge inledde starkt och gick fram till en 2–0-ledning som dock Jonatan Harju såg till att kvittera med två mål i mittperioden.

Bara 35 sekunder efter kvitteringsmålet – med 18 sekunder kvar av perioden –satte Carl Becker det match avgörande 3–2-målet för Piteå. Ikväll väntar alltså Huddinge, som Borlänge slog ihockeyettan-finalen, liksom i det första mötet i kvalserien (5–3). Om Borlänge kan studsa tillbaka och ta en ny seger återstår att se. Vi tippar hemmavinst i denna Powerplay hockeymatch.

Troja/Ljungby – Västervik

Helgardering i nästa Powerplay match i Ettkrysstva.com expert tipsförslag. Troja/Ljungby var blekt senast, men hemma är laget tryggt. Västervik har två raka segrar, vann senast mot Troja, och känns spelvärt. Troja är illa ute i kvalserien till hockeyallsvenskan. Inför kvällens hemmamöte med serieledande Västervik parkerar laget under uppflyttningsstrecket, med sex inspelade poäng efter fem omgångar.

Senast blev det en svidande 1–2-förlust mot Huddinge. Till kvällens match ser Troja-Ljungby ut att fåvälkomnande förstärkningar i truppen. I Västervik saknas Victor Öhman, Mattias Elfström, Östman och Lukas Löfquist.

Västerås – Piteå

Etta i matchen mellan Västerås och Piteå tippas. Den sämsta insatsen på länge för Västerås i måndags. Laget har högre kapacitet än så. Piteå har passat VIK illa i år, men får ändå svårt.

Nu står det klart, det som många inom Västerås befarade: duon Pontus Holmberg och Lucas Venuto har spelat färdigt för säsongen. Beskedet kommer med fem matcher kvar att spela av kvalserien, inför kvällens match mot Piteå. Holmberg har opererat ett finger och Venuto har haft problem med rygg och nacke – och åkte dessutom på en hjärnskakning för en vecka sedan. Positiva besked för Västerås är dock att Marcus Bergman ser ut att göra comeback i kväll.

Adler Mannheim – EHC München

Experten väljer tippa kryss i detta Powerplay möte i Tyskland. Münchens Steve Pinizzotto har hamnat i rejält blåsväder. Den 33-årige kanadensaren delade ut en ful armbågstackling – som träffade huvudet – på Adler Mannheims Matthias Plachta i den första semifinalen mellan lagen för en knapp vecka sedan.

Domarna på isen lämnade tacklingen utan åtgärd, men direkt efter matchen meddelade disciplinnämnden att Pinizzotto stängs av i fem matcher. Det betyder att han har missat två semifinaler – och att han heller inte kommer finnas med på isen i kvällens fjärde match. Nu rapporterar flera tyska medier, bland annat Mannheimer Morgen, att åklagarmyndigheten i München även inlett en förundersökning gällande misshandel mot Steve Pinizzotto. München leder semifinalserien med 2–1 i matcher.

Thomas Sabo Ice Tigers – Eisbären Berlin

Ishockeylagen i nästa Powerplaymatch Eisbären Berlin och Nürnberg-laget Thomas Sabo Ice Tigers slutade tvåa respektive trea i grundserien i den tyska ishockeyligan. Och nu när lagen ställs motvarandra i semifinal så är nu det så jämnt som det kan vara.

Efter den inledande 5–1-matchen för Berlin så har lagen nämligen vunnit sina respektive hemmamatcher – efter förlängning. Berlin knep en 4–3-seger i sudden i den senaste matchen och har 2–1 i matcher inför kvällens fjärde möte mellan lagen, nu i Nürnberg. Etta tippas.

EHC Linz – Salzburg

Vi avslutar dagens Topptipset speltips med möte nummer åtta. EHC Linz spelar hemma mot Salzburg. Det är besökande laget som har matchboll efter den dramatiska övertidssegern senast. Hemmais har dock vägt tungt. Helgardering är vårt förslag. Ikväll kan Salzburg fixa en finalplats i det österrikiska hockeyslutspelet. Allt som krävs för att kvittera ut biljetten är en seger borta mot Linz.