Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips Hockey 4 Oktober

Matcher från främst SHL utgör stommen av matcherna detta Powerplay tips hockey torsdag 4 oktober. Kupongen avslutas med några intressanta drabbningar från ligorna i Schweiz och Tyskland.

Vi ger HV 71 bra chans att vinna sin hemmamatch. De plockade viktiga poäng på bortaplan mot Skellefteå AIK senast, som besegrades efter straffar. Djurgården har öppnar bra men förlorade senast mot Malmö FF, också den matchen gick till straffar. Ett -kryss känns bra.

Ett lag som prickat in formen tidigt är Linköping, som körde över Brynäs med ett otroligt högt tempo. Mora har en del poäng men inga har kommit gratis. De kan eventuellt nypa poäng, men Linköping är solklara favoriter. Vi tar med kryss för utdelningens skull.

Växjö har inlett ganska fattigt. Bitvis syns spelet från i fjol, då de dominerade ligan totalt. Mot Frölunda presterar de ofta bra, men spelet tillåter inte spik. Vi garderar kraftigt. Mötet mellan Luleå och Färjestad känns också tuffa att klura ut. Lagen spelar hyfsat och ett lika resultat är inte omöjligt, vi börjar där.

Malmö FF bör har bra chans att besegra Rögle, även om de inte skal underskattas på hemmais. Vi hittar en trygg spik från Schweiz. ZSC Lions är ett par snäpp bättre än gästande Ambri. Vi slösar inte med strecken. Mötet mellan Iserlohn och Bremerhaven är jämnare på förhand, men även där har hemmalaget bra chans till trepoängare.

Dagens Powerplay System 4/10

  1. Brynäs – Timrå 1X
  2. HV 71 – Djurgården 1X
  3. Linköping – Mora 1X
  4. Luleå – Färjestad 1X2
  5. Rögle – Malmö X2
  6. Växjö Lakers – Frölunda 12
  7. ZSC Lions – Ambri 1
  8. Iserlohn – Bremerhaven 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!