Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips Hockey 27 September

De senaste omgångarna av SHL har skiftat rejält. Det innebär att vårt Powerplay tips hockey 27 september har arbetet klart för oss. Trots en klurig kupong hittar vi bra spikar i Djurgården och Frölunda.

Växjö vann SHL i fjol men har inlett den nya säsongen trevande. Förluster i Champions League och därefter i ligan ingjuter inte förtroende. Brynäs besegrade Rögle tämligen enkelt. De flesta mötena har vunnits av Växjö. Vi börjar där trots allt, men garderar.

Djurgården har fått en smakstart den här säsongen. En överkörning av Örebro med åtta – två är bra för målstatistiken. Mora klarade inte av det laget, vilket skvallrar om skillnaden i kvalitet i trupperna. Vi tror på DIF den här gången.
HV71 vann mot Luleå senast, vilket var den första fullpoängaren för säsongen. De har en del problem med skador i laget. Malmö spelade ganska bra mot Färjestad, som de besegrade med fyra mål framåt. Vi tror på hemmaseger.

Rögle har fått en tuff start på säsongen. Idel förluster och insatsen mot Brynäs imponerade inte. I den matchen skadades två viktiga backar. Frölunda har spelat bra hittills även om det inte räckte till mot Mora som stod för en makalös vändning i slutminuterna. Ett revanschsuget lag här och en enkel spik.

Systemtips Hockey Torsdag Powerplay 27/9

  1. Brynäs – Växjö 1X2
  2. Djurgården – Mora 1
  3. HV 71 – Malmö 1X
  4. Luleå – Skellefteå 1X2
  5. Rögle – Frölunda X2
  6. Timrå – Färjestad X2
  7. Örebro – Linköping X2
  8. Kiruna IF – Piteå 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!