Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips Hockey 2 Oktober

Matcherna på detta Powerplay tips hockey 2 oktober kommer från SHL och några drabbningar från Schweiz. Kluriga matcher kännetecknar de flesta mötena.

Linköping har öppnat övertygande och leder i skrivande stund serien. De har spelat in tolv poäng varav nio har kommit på deras tre hemmamatcher. De vann en ganska tafatt match mot Luleå senast. Brynäs har förlorat fyra av fem matcher och imponerar verkligen inte. Flera av matcherna har varit täta, varför vi inte vill avskriva de helt. Men mot Linköping har de ofta det besvärligt. Vi chansspikar ettan.

Ett lag som kommit igång ordentligt är Malmö Redhawks. Tre segrar i rad varav den sista kom mot heta Djurgården som blev snöpta på extrapoängen efter straffar. Frölunda har också börjat bra med lika många vinster. Känns öppet på förhand så vi utgår från krysset.

Skellefteå AIK fick en smakstart på säsongen med enbart segrar tills de föll mot HV71 i sista omgången. Växjö var stora i fjol men har blivit krympta av sommarens spelarbortfall. De har vunnit de senaste elva matcherna mot Skellefteå, men traditioner är till för att brytas. Vi börjar med hemmaseger.

Powerplay System Tips Tisdag 2/10

  1. Linköping – Brynäs 1X
  2. Malmö – Frölunda 1X2
  3. Skellefteå – Växjö 1X
  4. Davos – Fribourg 1
  5. Lugano – Ambri 1
  6. Rapperswill – Lousanne 1X2
  7. SCL Tigers – EHC Biel X2
  8. Zug – ZSC Lions 2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!