Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips Fredag 11 Maj

Idag, fredag, fokuserar vi först och främst på Powerplay tips och fina hockeymatcher som väntar. Fotbollen är inte längre lika intressant nu när alla stora ligor i Europa har avgjorts i förskott. Danmark har vind i seglen efter skrällsegern över Finland. Vår expert utgår från ettan idag, fredag, den 11 maj. I matchen mot Norge blir det en relativt enkel vinst för värdnationen. I Stanley Cup-slutspelet har vi Tampa Bay Lightning som favorit i den heta Conference-finalen mot Washington Capitals.

Danmark stod för VM-2018 stora skräll när de besegrade Finland med 3-2. Danmark har nu med NHL-proffsen Jannik Hansen och Mikkel Boedker i laget. Det hjälper rejält och de spelade klart mycket bättre än i den svaga insatsen mot Kanada. I mål spelar Toronto Maple Leafs-keepern Frederik Andersen. Senast räddade Frederik inte mindre än 32 skott. Den oväntade segern mot Finland innebär att Danmark har goda chanser att nå kvartsfinal. För Norge är det här sista chansen att få vara kvar i kampen om slutspelet.

Tampa Bay Lightning, som nu är i sin tredje Conference-final på bara 4 år, visade klass senast. De besegrade Boston Bruins med 4-1 i förra omgången av Stanley Cup. NHL-laget har en bra offensiv, en bred uppsättning av backar samt en av NHL:s bästa målvakter i Vasilevskij.

Idag tar Tampa sig an ett Washington Capitals som visade kämpaglöd när de slog ut regerande NHL-mästarna Pittsburgh Penguins. Tampa Bay Lightning har mer speed än Washington och är bättre på att stänga matcher. Vår Powerplay expert håller de som favorit i matchserien. Capitals har bra anfall, vilket kan betyda en del i vissa matchsituationer.

Systemförslag Powerplay Idag

  • Danmark – Norge                                           1X
  • Frankrike – Österrike                                     1X2
  • USA – Sydkorea                                              1
  • Vitryssland – Tjeckien                                        2
  • Tampa Bay – Washington                            1X
  • N Kutjerov – A Ovetjkin                                1X2
  • Rockford Icehogs – Manitoba Moose        1X
  • Texas Stars – Tucson Roadrunners           1X