Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 8 September

Det är dags för veckans hockeyförslag. Vårt Powerplay tips 8 September tror de flesta svenska lagen i Champions Hockey League har bra chans att få med sig fulla poäng.

Frölunda Indians inleder dagens kupong med en hemmamatch mot Vienna Capitals. Mötet i Österrike slutade fyra – ett till Göteborgslagets fördel. Nu senast vann de en tuff drabbning mot ZSC Lions. Den här matchen släpper inte Frölunda. För utdelnings skull kan det absolut garderas med ett kryss, men vi väljer att inte göra det.

Norrlandslaget Skellefteå förlorade den första matchen mot Bolzano efter att den gått hela vägen till straffar. Efter det har AIK vunnit över Tychy två gånger om. De håller inte samma klass som dagens motstånd och är en dålig värdemätare. Noterbart är Bolzano vunnit två gånger över HIFK från Finland. Vi helgarderar för den här matchen känns öppen, med viss fördel till hemmalaget.

Matchen mot Yunost Minsk slutade med sex mål i baken för Malmö. Utöver det fick laget oturliga skador på nyckelspelare i den matchen. Nu väntar TPS som Malmö prickade rätt på hela åtta gånger det första mötet. Då släppte de förvisso också in fyra mål så den vinsten skall inte överskattas. Krysset känns inte otänkbart.

Förslag Powerplay 8/9

  1. Frölunda – Vienna Capitals 1X
  2. Skellefteå – Bolzano 1
  3. TPS – Malmö 1X
  4. Red Bull Salzburg – Växjö Lakers X2
  5. Aalborg – ZSC Lions X2
  6. Dinamo Riga – Novosibirsk 1X2
  7. Dynamo Moskva – CSKA Moskva X2
  8. SKA St Petersburg – Salavat Ufa 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!