Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 5 Oktober

Det är ett ganska klurigt Powerplay tips 5 oktober. Hockeyallsvenskan och hockeyettan är det som står på schemat. Modo är en av få starka ettor.

På förhand var Modo en av guldfavoriterna i denna säsongen av Hockeyallsvenskan. Hittills har de hållit för favorittrycket. Nu senast vände de ett underläge till vinst med fyra – två över Karlskrona. Tingsryd har spelat bra men har inte fått resultaten med sig. Skall de lyckas bättre framöver är ett effektivare målskytte att önska. De flesta spikar Modo så vi väljer att ta med skräll-streck.

AIK har kommit upp i en bra nivå direkt. De leder tabellen när sex omgångar har spelats. Fem segrar är klart bra betyg. Litet utropstecken för att de släppte en tremålsledning senast, de räddade dock en extra poäng. Oskarshamns unga målvakt Åhman har nollat två matcher i rad, vilket säkerligen skänker trygghet till laget. Svårtippat. Vi garderar.

Det var Södertälje som hämtade hem underläget mot AIK. Leksand har ett bra lag som dock inte får spelet att flyta optimalt. Den här matchen är klurig. Ettan känns bäst på förhand, men vi garderar så långt plånboken räcker.

System för Powerplay Idag Fredag 5/10

  1. Modo – Tingsryd 1X
  2. Oskarshamn – AIK 1X2
  3. Södertälje – Leksand 1X2
  4. Vita Hästen – Karlskrona 12
  5. Helsingborg – Vimmerby 2
  6. Kristianstad – Nybro 12
  7. Vallentuna – Nyköping Gripen 1X2
  8. Fribourg – ZSC Lions X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!