Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 30 Augusti

Nu börjar hockeysäsongen dra igång på allvar. Vårt Powerplay tips 30 Augusti gläds åt initiala omgångar av Champions Hockey League på dagens kupong. Kombinerat med matcher från Sverige ger en hel del bra spelalternativ.

I fjol var det Växjö som stod som segrare i SHL. Kombinerat med att de tog sig hela vägen till finalen i CHL gav en spektakulär säsong för smålänningarna. Under uppehållet har de förlorat en del offensiv kvalitet till andra lag, men det har fortfarande en kvalitativ trupp. Mot Bern bör de har en bra chans, vi halvgarderar.

Frölunda var något av en besvikelse förra säsongen. Nu har Dahlin även lämnat, vilket lär kännas. Göteborgslaget kommer från två raka förluster mot HV 71 och Färjestad. NU väntar Vienna Capitals som är ett starkt lag frän Österrike. De har en tränare med erfarenhet från NHL och kan absolut hota. Vi rekommenderar att gardera.

Det JYP som slog Växjö i fjolårets final i CHL. De har ett bra lag och kan absolut vara med och hota om seger även detta året. Bystrica är regerande mästare två gånger om. Nu väntar svårare motstånd än vad de stöter på i den inhemska ligan. Vi utgår från tvåan.

I sommar har ZSZ Lions varit aktiva på transfermarknaden. Det schweiziska laget har högre kvalitet än Aalborg, som dock är danska mästare. Men de kommer få det svårt idag. Vi garderar med kryss.

I fjol lyckades Cardiff inte alls i CHL. Nu ger de det ett nytt försök men det är högst tveksamt att de kommer nå ett annorlunda resultat. Salzburg är ett bättre lag i grunden och de tog sdig till åttondelsfinal förra året. Tvåan är stark.

Torsdag Powerplay System 30/8

  1. Rögle – Linköping X2
  2. Timrå – Mora 1X2
  3. Leksand – Tingsryd 1
  4. Växjö Lakers – Bern 1X
  5. Vienna Capitals – Frölunda 1X2
  6. Banska Bystrica – JYP 2
  7. ZSC Lions – Aalborg 1X
  8. Cardiff Devils – Salzburg X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!