Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 29 September

För hockeyfantaster är detta ett roligt Powerplay tips 29 september. Matcherna hämtas främst från SHL vilket såklart är positivt. När några omgångar av serien har spelats finns det en del information som underlättar besluten. Växjö verkar ha fått igång spelet och knep en efterlängtad trepoängare senast.

Nu har de hemmafördel och gästas av Örebro, som inte gjort väsen av sig såhär långt. Vi tror fjolårets mästare fixar tre poäng här även om de blivit av med flera tongivande spelare från mästarlaget. De åkte på två förluster som följdes av en markering mot Brynäs med fyra mål mot ett. Vi spikar ettan.

Skellefteå AIK har fått en smakstart på grundserien. Nygammal tränare i form av Tommy Samuelsson verkar ha gjort gott. Med fyra omgångar avklarade står det klart att laget fått en nytändning som påverkat spelet positivt. HV71 föll platt förra säsongen och har värvat hårt för att inte upprepa bedriften i år. Det har inte märkts på spelet och vi har de som klara underdogs det här mötet.

Björklöven skall vara med och slåss om fina placeringar, enligt de flesta förståsigpåare. Granskar man lagen på pappret förlorar Oskarshamn knappt. Noterbart är att bortalaget inte vunnit på Oskarshamns hemmaplan på åtta år. Det betyder tio matcher utan vinst. Vi måste börja med etta.

System från expert på Powerplay 29/9

  1. Linköping – Luleå 1X2
  2. Malmö – Djurgården 12
  3. Skellefteå – HV71 1
  4. Mora – Brynäs X2
  5. Växjö – Örebro 1
  6. Modo – Leksand 1X2
  7. IK Oskarshamn – Björklöven 1X
  8. Enköping – Väsby IK 1
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!