Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 24 Augusti

Det är dags för det första Powerplay tips 24 Augusti efter sommaruppehållet. Kupongen innehåller uteslutande träningsmatcher vilket betyder ett svårlöst pussel. Vi garderar friskt när lagen visar upp sig efter sommarvilan.

I fjol stod Frölunda för en plattsäsong när de åkte ur slutspelet i SHL tidigt. Under sommarens uppehåll har Göteborgslaget haft stor ruljans på spelare. Dahlin draftades till NHL i den första rundan vilket är ett kännbart tapp på backsidan. Utöver det har både Olofsson och Mursak hittat nya hem. Rivalerna Färjestad också förlorat talang till NHL samtidigt som de förstärkt truppen på andra positioner. Frölunda bör ses som favoriter.

HV71 hamnade på en åttonde plats förra säsongen vilket var långt från lagets ambition. De åkte ut mot Linköping redan i åttondelsfinalen. De har haft spelarbortfall under uppehållet och det är oklart hur deras trupp spelar ihop just nu. Mot Rögle bör de ha en hygglig chans, även om inget av lagen är chanslösa.¨

Förra året spelade Växjö väldigt bra ishockey och både SM-guld och ligavinst var vinsten efter hårt slit. Som det brukar vara för topplag blev de av med några av sina bästa spelare under uppehållet, men har trots det en kvalitativ trupp som har bra chans att få med sig tre poäng i mötet med finska Tappara. Vi garderar.

System för Powerplay 24/8

  1. Frölunda – Färjestad 1X
  2. Rögle – HV 71 12
  3. Oskarshamn – Pantern 1X2
  4. Tappara – Växjö 1X2
  5. Ilves – Ässät 1X
  6. KooKoo – Pelicans 2
  7. SKA St Petersburg – Avangard Omsk 1
  8. Sverige U20 – Ryssland U20 12
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!