Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 2 September

Det är dags för vårt nästa Powerplay tips 2 september. Kupongen utgörs av matcher i Champions Hockey League, vilket ger bra spelalternativ. Vi tror de svenska lagen har en bra chans att knipa tre poäng.

Malmö spelade bra mot TPS Åbo som de slog med åtta – fyra. I den matchen gjorde både Bryggman och Sylvgård tre mål var, vilket talar positivt för formen. Minsk är ett topplag i Vitryssland men nu väntar svårt svenskt motstånd. Då blir det en nollpoängare.

Skellefteå stod för en besvikelse när de förlorade mot Bolzano i helgen. Då vann det italienska laget på straffar. Nu väntar Tychy denna omgången. De är Polska mästare och skall inte räknas bort helt även om Skellefteå ändå är favoriter.

Storhamar vann överraskande ligan i fjol och för norska lag håller det hög klass. Vinst mot finska storlaget Tappara ger bra i betyg. Nu är det Djurgården som skall besegras och trots en svag start av DIF i SHL lär de inte klara det. Vi utgår från tvåan.

Matcher från den ryska ligan avslutar kupongen med svårlösta matcher i inledningen av säsongen. Dynamo Moskva misslyckades förra säsongen och är tveklöst revanschsugna. De har värvat under sommaren och är den enda klara spiken av de ryska matcherna.

System Powerplay Tips 2/9

  1. Malmö Redhawks – Yunost Minsk 1
  2. Tychy – Skellefteå X2
  3. Storhamar – Djurgården X2
  4. EHC München – TPS X2
  5. Dynamo Moskva – Salavat Julajev Ufa 1
  6. Lokomotiv Jaroslavl – Avangard Omsk 1X
  7. Spartak Moskva – Amur Chabarovsk 1X2
  8. Severstal Tjerepovets – Sibir Novosibirsk 1X2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!