Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Hockey Tips 19 Maj

Nu gäller det! Semifinal i VM och storspelande Tre Kronor ställs mot ett USA som uppvisat bra tendenser. Det svenska laget bör dock ses som favorit, efter sin förlustlösa turnering. I den andra semin bör Kanade göra processen kort mot Schweiz, som inte ligger på samma nivå.

Upp till bevis för Tre Kronor då USA väntar i semifinalen i hockey-VM. Sverige får gälla som knapp favorit. I den andra semin bör Kanade få med sig en klar vinst mot Schweiz, som inte ligger på samma nivå.

I kvartsfinalen mot Lettland imponerade Sverige inte. Matchen mot Lettland hade lågt tempo och många slarviga misstag som kostade. Till slut blev det dock en vinst med 3 2. USA mötte Tjeckien i en tempofylld match som slutade med samma resultat. Kane har bra form för USA, ett riskmoment för Sverige. Men Sverige har ett på pappret bättre lag och chansen att Sverige når en ny VM-final känns högst troligt. Vi garderar med ett kryss i en eventuellt subjektiv tippning. Nu kör vi!

Kanadas trupp är fyllt med välkända profiler som dock inte fått spelet att stämma 100% Kvartsfinalen mot Ryssland slutade 5 – 4 efter förlängning. Normalt skall Kanada göra processen kort mot Schweiz, som dock stod för en stor skräll när de fixade respass till de finska lejonen i kvartsfinalen. Nu är det dock slut på äventyret, när de möter ett Kanada som innebär stora klasskillnader.

Lightnings har stått för en stark upphämtning av det tunga 0 – 2 underläget man hade mot Capitals i slutspelet i Stanley Cup. Efter sista vinsten med 4 – 2 är nu matchläget helt jämnt. Washington hade pressen sist men Tampa Bay var väldigt effektiva. Nu är Floridalaget på hemmaplan, varför ettan känns given. Garderar med ett kryss, det är slutspel trots allt.

Powerplay System Lördag 19 Maj

  1. Sverige – USA 1X
  2. Rakell – Kane 12
  3. Kanada – Schweiz 1
  4. McDavid – Fiala 1
  5. Tampa Bay – Washington 1X
  6. Kutjerov – Ovetjkin 12
  7. Stamkos – Kuznetsov 1X
  8. Toronto – Lehigh Valley 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!