Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Tips 18 September Tisdag

Om två veckor har NHL premiär på andra sidan Atlanten. Detta Powerplay tips 18 september tisdag består av matcher från försäsongen där borta. Det betyder ett svårlöst pussel där kedjor kommer prövas och bytas för att finslipa formen inför de första viktiga matcherna i serien.

Räkna med att inget lag kommer köra slut sig totalt, eller riskera skador via uppoffrande spel. Ett undantag är nya talanger som slåss om en plats i laget. Roliga matcher men svåra att bedöma på förhand.

I den första matchen på kupongen bör ändå topplaget Pittsburgh Penguins ha bra chans att få med sig tre poäng mot Buffalo Sabres. Hemmalaget har haft det kämpigt de senaste åren och klasskillnaden är säkerligen vald med flit, för att ge Pittsburgh enkel möjliga att finslipa formen och stärka självförtroendet. Av de sjutton senaste matcherna mellan lagen har Buffalo vunnit två och förlorat femton. Vi spikar tvåan för att ge utrymme för manövrar på svårare matcher.

I fjol räckte det hela vägen för Washington Capitals som vann Stanley Cup. I sommar har laget hållits intakt vilket lär betyda en bra chans även i år. Noterbart är att tränare Trotz lämnat klubben, anmärkningsvärt med tanke på resultatet. Nu är det istället förre assisterande tränaren Todd Reirden som håller i rodret. Mot Boston har laget normalt väldigt bra statistik även om det blev förlust i mötet nyligen. Lägg inte för stor vikt vid det. Inte vid den här heller som kan sluta hur som helst. Vi helgarderar.

Under sommaren lyckades Toronto med en uppmärksammad värvning av Tavares från Islanders. Tillskottet betyder ett anfall som få, om någon, kan matcha den kommande säsongen. Maple Leafs är tveklöst ett lag att hålla koll på. Svensklaget Ottawa Senators har å sin sida blivit av med nyckelspelare under uppehållet. Både Erik Karlsson och Mike Hoffman har avslutat sitt samarbete med organisationen. Hur laget presterar är högst oklart i dagsläget.

System från Expert för Powerplay Tisdag 18/9

  1. Buffalo – Pittsburgh X2
  2. Columbus – Chicago 1
  3. Washington – Boston 1X
  4. Tampa Bay – Carolina 1
  5. Toronto – Ottawa 1
  6. Dallas – St Louis 1X2
  7. Colorado – Vegas 1X2
  8. Vancouver – Edmonton 1X2
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!