Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips Tisdag Vecka 48

Vecka 48 Powerplay Hockey Rögle Bild

Vecka 48 är igång och det väntar några spännande hockeymatcher nu på tisdag. Visst är de med på dagens Powerplay hockeykupong. Här kommer speltips som förhoppningsvis hjälper dig att tippa rätt och vinna pengar. Ett par roliga ”varningar” som kan få oddset att stiga på tisdagens Powerplay – och ett par fina spikar. Vårt schweiziska drag lockar!

I tisdagens två SHL-hockeymatcher blir det klara favoritskap för Frölunda och Växjö. Vi litar på de sistnämnda – serieledningen är helt i sin ordning och vi säger toppchans att välja etta i derbyt mot ett HV som fortfarande har en bra bit till ”mästarnivån”.

Däremot litar vi inte fullt ut på Frölunda som är först ut på Powerplay spelkupong idag. Det ser svajigt ut för hockeylaget, trots att formen börjar se bra ut. Man gästar ett Rögle som absolut fått nya krafter sedan tränarbytet. I mötet i Scandinavium förra veckan gick det enkelt för Frölunda men det kan bli någonting helt annat i Ängelholm. Rolig gardering!

I Schweiz är Kloten jumbo – och vi har faktiskt svårt att se laget lämna den positionen. Truppen är begränsad och man visar inga tecken på bättring, formraden är svag. En av få segrar kom faktiskt mot just tisdagens motståndare Biel nyligen – det innebär ett retat Biel nu. Gästerna är tydligt före i schweiziska tabellen och har ett klart mer intressant manskap. Vann här med 3-0 tidigt på säsongen och vi spikar bortasegern!

Rögle – Frölunda                          1X2

Rögle har höjt sig efter tränarbytet. Spelarna visade bra moral då de kämpade sig till poäng i den svåra bortamatchen mot Djurgården senast. Rögle mötte Frölunda på bortaplan i torsdags och då vann Frölunda enkelt med 5-1. Nu är det Rögle som har hemmaplansfördelen men de måste spela på en högre nivå för att kunna hota Frölunda. Frölunda följde upp 5-1-segern mot Rögle med en 5-1-seger mot Linköping, så formen är bra.

Växjö – HV71                                 1

Ett spännande Smålandsderby att vinna pengar på betting på! Det råder inget snack om att Växjö varit det bättre laget så här långt in på säsongen men vi minns lagens möte här i slutet av oktober då Växjö behövde övertid för att besegra HV71. HV71 har varit inne i en spelmässig svacka, trots att de vunnit några matcher. Spelet har i alla fall sett bättre ut mot Djurgården och Skellefteå, vilket bådar gott inför kvällen. HV71 måste prestera på topp för att kunna skrälla.

MODO – Almtuna                         1 2

MODO är inte helt att lita på när de spelar på hemmaplan. Faktum är att ångermanlänningarna är tredje sämsta hemmalaget i serien sett till inspelade poäng. Vår känsla är att MODO inte får ut sin fulla potential mot lag som kommer till Örnsköldsvik med ett defensivt tänk. Almtuna besegrade MODO med 4-2 på hemmaplan i mitten av oktober och dagsformen är bra. Vi utesluter inte att Almtuna vinner kvällens match.

Slovan Bratislava – Vladivostok 1 2

Slovan Bratislava har presterat på en svag nivå sett till säsongen som helhet och defensiven har varit ett problem. Slovan har i alla fall lyckats vinna ett par hemmamatcher på slutet och det har stärkt självförtroendet en aning. Admiral Vladivostok har presterat på en likvärdig nivå som Slovan, även om deras defensiv fungerat bättre över tid. Det här ser ut att kunna bli en målmässigt jämn match.

Ambri – Servette                          1

Davos – Lugano                           1X

Ett spännande möte mellan två lag som skött sig helt okej så här långt in på säsongen. Davos har dokumenterat fin form då de vunnit fyra av de fem senaste tävlingsmatcherna och vi noterar att Davos vann den senaste hemmamatchen mot Lugano med 5-3. Lugano kommer från en 4-1-seger mot Ambri-Piotta. En seger som var viktig för självförtroendet då Lugano radat upp tre raka förluster innan det. Det ser ut att kunna bli en välspelad och underhållande match.

Kloten – EHC Biel                             2

Kloten har bara vunnit fyra av 24 matcher under ordinarie tid och det skiljer åtta poäng upp till nästjumbon Lausanne i skrivande stund. Kloten har visat dålig form på slutet och de har bara vunnit en av de fem senaste matcherna. Den segern togs förövrigt mot kvällens motståndare Biel. Biel föll alltså med 0-3 på hemmaplan mot Kloten i fredags och nu är spelarna ute efter revansch. Biel har visat bättre dagsform på slutet. Vi väljer tvåa som speltips här. Match nummer sju på dagens Powerplay känns som tisdagens bästa spik.

Zug – ZSC Lions                              X2

ZSC Lions har varit snäppet vassare så här långt in på säsongen även om det inte skiljer så mycket mellan lagen. Det är intressant att ZSC Lions vunnit de tre senaste inbördes matcherna mot Zug under ordinarie tid. Hemmasegrarna har tagits med klara siffror som 7-3, 7-1 och så vann de med 6-4 på bortaplan i november förra året. ZSC Lions har dessutom visat stark form på bortaplan de senaste veckorna och det ska bli intressant att se om Zug kan få stopp på gästernas starka offensiv.