Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Powerplay Torsdag 5 April

Powerplay Torsdag Speltips Hockey

Torsdagen är här och det drar ihop sig till slutspel i NHL. Dagens Powerplay kupong bjuder på både slutspelsjakt och toppmöten. Det är USA som är i fokus denna torsdag, den 5 april, men även en hel del annat, bland annat i Sverige. Även du som inte satsar pengar hos Svenska Spel kan dra nytta av våra Powerplay speltips. Du kan ju spela på samma matcher online. För NHL odds rekommenderar vi att du spelar på Betfair som har högst odds tack vare att det är en oddsbörs. För svenska hockeymatcher rekommenderar vi spel på Unibet med bonus. Har du redan ett konto där, är det Redbet Odds som gäller.

Inför Powerplay Torsdag: Analys och Tips

Devils har vunnit sex av de sju senaste och är nu mycket nära att knipa en slutspelsplats i Eastern Conference i NHL. Skadeläget ser bra ut. Samtliga New Jersey-spelare förutom Johansson är tillgängliga för spel idag, torsdag. Toronto Maple Leafs har redan säkrat slutspel. Vårt Powerplay tips här är en klar etta utan gardering.

Washington Capitals har vunnit elva av de 13 senaste möten. Huvudstadsklubben ser nu ut att ha prickat formen lagom till slutspelet. I och med att Washington redan har säkrat segern i Metropolitan Division kan de nu spela utan press. Målskytten TJ Oshie är osäker till spel. Nashville spelar för att säkra förstaplatsen i NHL Western Conference.

San Jose Sharks kommer från tre raka förluster, varav det senaste var en märklig kollaps mot ett desperat Dallas. Innan denna match hade dock Sharks inte mindre än åtta raka vinster och man brukar vara tunga att möta på hemmaplan. Colorado slåss med näbbar och klor för en slutspelsplats, men formen är svag och lagets offensiva självförtroende har helt kommit av sig. Dessutom tungt att man saknar målvakten Varlamov och backen Johnson.

Powerplay System Torsdag

Sverige – Slovakien                          1

Euro Hockey Challenge i dagens första Powerplay match. Slovakien har tappat kraft de senaste åren och det här ska Sverige kunna lösa alla dagar i veckan.

Skellefteå – Djurgården                  1

Trots tidig 2-0-ledning och bra spel tappade Djurgården och föll med 3-4 efter sudden i första mötet. Nu vinner Skellefteå hemma.

Edmonton – Vegas                          1X2

Fortsatt stabil form på Vegas trots skador på Perron och Smith. Slarvade dock mot Vancouver. Karlsson öser in poäng.

Columbus – Pittsburgh                  1

Columbus har stått för starka upphämtningar mot Vancouver och Detroit. Har dock haft jobbigt mot Pittsburgh under säsongen.

New Jersey – Toronto                    1

Devils är nära slutspel efter sex segrar på sju matcher. Toronto har hög kapacitet men är ojämnt. Knapp etta.

NY Islanders – NY Rangers           1X2

Islanders har en vass offensiv men är inte pålitligt. Inget av lagen har något att spela för.

Washington – Nashville                1X2

Elva segrar på de 13 senaste för Washington som spelat hem Metropolitan Division. Nashville vill ta hem Western Conference.

San Jose – Colorado                      1

Spiketta i sista matchen och vi är så säkra på San Joses vinst att vi använder en av våra välkomstbonusar för spel på deras seger idag.