Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Powerplay Onsdag Vecka 43

PowerPlay Speltips Vecka 43 Modo Hockey

Kluriga Hockeyallsvenskan dominerar onsdagens Powerplay speltips. Ett riktigt hett AIK spikas medan ett nytänt Södertälje kan få oddset att stiga! Södertälje inledde säsongen uselt med sex raka nollpoängare. Att tränare Waltin sparkades kom som ett brev på posten – och det verkar definitivt ha varit rätt beslut. Sedan dess har SSK vunnit fyra av fem och förra veckan höll laget tätt mot både Västervik och Almtuna, riktigt sköna 2-0-segrar. Pantern borta är en lurig onsdagsuppgift men kan SSK spinna vidare på det fina försvarsspelet finns alla möjligheter till ny skräll, vilket flera spelsidor som vi har kollat upp tippar.

AIK har en något märklig resultatrad: först fyra segrar, sedan fyra förluster – och nu tre raka segrar igen. De senaste vinsterna har verkligen varit imponerande, med totalt 16-3 i målskillnad! Serieledningen finns inom räckhåll och visst ska Troja besegras trots bortais. Det blir säkert en tuff match som vi på Ettkrysstva.com ser fram emot. Det är just matchen mellan Troja och AIK som vi själva planerar streama live ikväll.

Vita Hästen borde nog satsa pengar på V75 tips istället för att spela hockey på helger. Visst har de gjort det jättebra denna säsong, men senast kom en stjärnsmäll, förlust med 2-8 mot nyss nämnda AIK. Räkna alltså med revanschsugna ”Hästar” på onsdagen! Laget gästas av ett Almtuna som gjort det överraskande bra men som knappast är i toppstriden för att stanna. Ett laddat Hästen, men vi kan inte tippa annat än tvåa i denna Powerplay match idag.

Powerplay Onsdag: Vår Kupong

Dags för kuponginlämning. Vi spelar 72 rader på Powerplay Onsdag. Sju svenska matcher och ett spel ur KHL-ligan finns med på Svenska Spels onsdagskupong. Ettkrysstva.com hockey expert lämnar in hockeykupongen enligt följande:

  1. Skellefteå – Mora                    1
  2. BIK Karlskoga – Västervik      1X
  3. Björklöven – Timrå                 1X
  4. MODO – Tingsryd                   1X2
  5. Pantern – Södertälje              1X2
  6. Troja/Ljungby – AIK                    2
  7. Vita Hästen – Almtuna             2
  8. Slovan Bratislava (Slovakien) – Torpedo Jaroslavl (Ryssland) X2