Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Powerplay 8 April Söndag

Hockey Speltips Powerplay Söndag 8 April

Det är vinna eller försvinna i SM-slutspelet för Redhawks idag, söndag. Tre raka förluster mot Växjö Lakers och laget är på väg att avsluta hockeysäsongen. Senast blev det förlust med 1-3. Malmö spelade dock bra och det gör att vi satsar på en vinst för Redhawks i Powerplay speltips idag, den 8 april.

CSKA:s andramålvakt svensken Johansson imponerade när han äntligen fick chansen i den femte KHL Conference-finalen mot SKA. Han räddade alla 29 skott och bidrog till att Moskva-laget nu leder med 3-2 i matchserien. Det återstår att se om svensken får vakta målet igen i dagens Powerplay match eller om Sorokin återtar platsen. CSKA är riktigt bra hemma. Speltips här blir en etta, men gardera tidigt, då SKA är ett riktigt bra hockeylag.

I Tyskland pågår fortfarande matchserien mellan Ice Tigers och Eisbären. Det senare laget leder med 3-2 i serien och blir klara för final vid seger idag. Det är en riktigt jämn serie. Sex av de åtta senaste inbördes mötena slutat oavgjort efter tre spelade perioder. Vi på redaktionen hämtar ut vår Unibet bonus, får 100 kronor extra och bettar 200 kronor på ett oavgjort resultat här till ett odds på 3,00.

Powerplay Systemförslag Söndag

Malmö Redhawks – Växjö Lakers                   1

Söndagens systemförslag på Powerplay inleds med en etta. Malmö spelar i dag med kniven mot strupen när de tar emot Växjö i den fjärde semifinalen. Bortaseger för Växjö innebär alltså avancemang till SM-final. Det är oklart om Malmö fortsätter med Jonas Gunnarsson i mål eller om man återgår till Oscar Alsenfelt.

CSKA – SKA                         1

CSKA leder semifinalserien mot SKA. Allra senast vann de med 1–0 borta och kan nu säkra en plats i finalen hemma idag, söndag. 1,2 – 0 tippas på Bomben1. Anledningen är att målvakterna storspelar i båda lagen.

Salzburg – Bolzano                                           1

Bolzano är i final i det österrikiska slutspelet. Hockeyklubben från Italien låg sist i tabellen vid årsskiftet när den nye tränaren Suikkanen tog över. Laget höjde sig efter finländarens intåg och lyckades knipa den åttonde och sista slutspelsplatsen. Nu är de i final efter att ha slagit ut seriesegraren och regerande mästaren Wien Capitals. En riktig skräll! Tuokkola har spelat riktigt bra i mål för Bolzano och har räddningsprocent på 94,1 procent i slutspelet. I finalspelet väntar nu favorittippade Salzburg som slog ut trean Linz.

Ice Tigers – Eisbären    1X

Eisbären har en 3–2-ledning i serien mot Ice Tigers från Nürnberg. Något de säkrade efter en förlängning i fredags.

Boston Bruins – Florida Panthers                                                1X2

NHL nu och helgardering i mötet mellan Boston och Florida. Panthers får klara sig utan förstacentern Barkov. Tungt avbräck. Boston är tunga att möta i TD Garden. Bruins spelar för att knipa förstaplatsen i Atlantic-divisionen i säsongens sista grundseriematch. Vinst mot Florida innebär att laget tar sig förbi Tampa Bay och dessutom vinner den östra konferensen – vilket ger ett lättare motstånd på pappret i NHL slutspel.

Skellefteå – Djurgården                                   1X

Djurgårdens skärpa i Powerplay blev tungan på vågen i tredje mötet. Denna matchserie lever i allra högsta grad.  Tre mål i numerärt överläge innebar tredje gången gillt för Djurgården i SM-semifinalserien mot Skellefteå.Poängkungen Ljungh gjorde ett mål och en assist i 3–1-vinsten i lördags. Skellefteå leder med 2–1 i matcher.

HIFK – Kärpät                                                     1X2

Efter att ha förlorat första mötet i semifinalserien på hemmaplan mot HIFK har nu Kärpät vunnit två raka matcher. Miika Koivisto blev tvåmålsskytt senast.

Tappara – TPS                                                    1

TPS var på väg mot en viktig seger i semifinalserien mot Tappara, men förlorade i lördags. Därmed leder Tappara matchserien med hela 3–0 och kan nu säkra en plats i finalen nästa match.