Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Powerplay 21 Mars

Powerplay Onsdag Speltips och Systemförslag

På Powerplay idag onsdag är det många NHL-matcherna. Äntligen säger vår hockeyexpert som gillar när det är dags för speltips på NHL. På spelkupongen hittar han en solklar favorit i Pittsburgh Penguins. Desto mer ovisst ser bottenmötet mellan Buffalo och Arizona ut att bli. Skellefteå och Malmö har kopplat greppet i SHL-kvartsfinalerna över Färjestad, respektive Frölunda. Vi tror hårt på Skellefteå i andra mötet, medan Frölunda absolut inte skall räknas bort när man gästar Malmö. Gardering behövs.

I NHL har vi en solklar favorit i Pittsburgh, som tar sig an ett formsvagt och skadeskjutet Montreal. Penguins har en offensiv bredd som få lag i ligan kan matcha, och man vill positionera sig inför det stundande Stanley Cup-slutspelet. Canadiens har inget att spela för och ettan spikas.

När Arizona gästar Buffalo, gör man det i en duell som krasst kan beskrivas som ”kampen mellan NHL:s sämsta lag”. Arizonas burväktare Raanta var visserligen lysande i segern över Calgary senast, men laget är ruskigt uddlöst på resande fot. Helgardera och undvika spel på odds.

På tal om Calgary, ser man ut att spela bort sig själv från slutspel efter en rad mindre bra insatser. Seger över divisionskonkurrenten Anaheim skulle betyda mycket, men vi litar inte alls på Flames. Dessutom har man historiskt sett haft väldigt svårt för Ducks.

Systemförslag Powerplay Onsdag

Malmö Redhawks – Frölunda               1X

Malmös burväktare Alsenfelt blev hjälte i första mötet. Är ingen lätt nöt på hemmais.

Skellefteå – Färjestad                             1

Joni Ortio i Skellefteå-målet stod för en stark insats i 3-1 segern. Flera frågetecken hos Färjestad. Etta tippas.

Wolfsburg – Eisbären Berlin                   2

Eisbären Berlin spände musklerna senast och vann med 8-1. Wolfsburg är pressat idag.

Buffalo – Arizona                                    1X2

NHL nu och systemförslagets första helgardering. Arizonas Raanta räddade laget mot Calgary. Öppet jumbomöte.

Pittsburgh – Montreal                           1

Formsvaga Montreal är hårt skadeskjutet och har inget att spela för. Pittsburgh har en sylvass offensiv. Ettan igen på Powerplay.

St Louis – Boston                                   1X2

Ingen fara med Boston på onsdag, trots sudden-förlusten mot Columbus. Ovisst, 1X2 är det enda tipset vi kan ge som systemförslag.

Calgary – Anaheim                                1X2

Ytterligare en helgardering och därmed avrundas onsdagens Powerplay speltips.