Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Powerplay 17 Oktober

Speltips Powerplay 17

Idag, den 17 oktober, inleder vi publiceringen av speltips för hockey. Varje dag som Svenska Spel erbjuder denna högaktuella spelkupong, kommer vår expert på svensk och utländsk hockey betting gå igenom matcherna. På Ettkrysstva.com hittar du sedan utförlig analys med tipsförslag på dagens matcher. Det återstår att se om vi lyckas med våra spelförslag lika bra som vi gör när vi tippar fotbollstips.

Linköping – Djurgården

Linköping har en stark spelartrupp och högt uppsatta mål för säsongen, men säsongsinledningen har inte levt upp till kraven. Formsvaga Malmö besegrades med 4-1 på hemmaplan näst senast men i övrigt har Linköping underpresterat och de kommer från en 3-4-förlust mot Frölunda. Djurgården har varit ett av ligans stora utropstecken så här långt. Det är ett hårt arbetande lag som har många poängspelare i storform.

Almtuna – Modo

Almtuna har tagit ett antal fina segrar på slutet och man bygger mycket kring en stabil defensiv. Leksand och BIK Karlskoga är två lag som besegrats och så tog Almtuna en poäng mot starka Björklöven. MODO går desto sämre och det hänger delvis ihop med målskyttet. Ångermanlänningarna har bara gjort mer än två mål i en av de fem senaste tävlingsmatcherna. MODO har hög kapacitet och det är en tidsfråga innan de vinner igen.

Ambri – Bern

Bern har varit klassen bättre än Ambi så här långt. Faktum är att Bern tagit 13 poäng mer än Ambri tros att Ambri spelat två matcher mer. Ambri har haft en del problem med sin defensiv, de snittar 3,21 insläppta mål per match och det är definitivt i överkant. Bern gör 4,25 mål i snitt per match och det ska bli intressant att se hur Ambris defensiv ska kunna stå emot. Värt att notera är att Bern vunnit fyra av de fem senaste inbördes matcherna mot Ambri.

Lausanne – Zug

Lausanne har haft det jobbigt inledningsvis med endast tre segrar under ordinarie tid på tolv omgångar. En förklaring ligger i det egna målskyttet. Lausanne har gjort 35 mål medan en majoritet av lagen på övre tabellhalvan gjort 40 mål eller mer. Zug har vunnit sju av 13 matcher under ordinarie tid och deras offensiv har producerat 41 mål på 13 matcher. Zug ska vara favoriter, men de brukar ha vissa problem med Lausanne på bortaplan.

Tigers SCL – Lions ZSC

SCL Tigers har fått en blytung inledning på säsongen. De ligger näst sist i tabellen och har bara vunnit två av 14 matcher under ordinarie tid. Nu står SCL Tigers inför en svår utmaning då ZSC Lions kommer på besök. ZSC Lions har tagit 13 poäng mer än hemmalaget så här långt och en stor skillnad ligger i det offensiva spelet. ZSC Lions har gjort 50 mål medan SCL Tigers bara mäktat med att göra 30 mål.