Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips Onsdag Vecka 48

BIK Powerplay Team Ishockey Svenska Spel

Dags för ännu mer hockey och betting på nätet. I denna artikel går vi igenom alla kvällens bra matcher och ger speltips som kan vara intressanta för dig som gillar satsa pengar på ishockey och spela Svenska Spels hockeytips Powerplay. Det väntar flera intressanta matcher på onsdagens Powerplay vecka 48. Ett högt odds skulle inte alls förvåna. Vi väljer ett upplägg med tre sunda spikar och bjuder på spelförslag och matchgenomgång nedan.

Kvällens matcher – spelanalys

Leksand löste utan större problem stormatchen borta mot AIK senast – på onsdagen ska man ta nästa skalp, då Timrå kommer på besök. Timrå såg länge väldigt stabilt ut men de senaste veckorna har laget varit mer mänskligt: faktiskt bara två trepoängare på de nio senaste. Leksand har chansen att gå upp jämsides med Timrå och det skulle kännas ”rätt” – vi spikar Leksand!

Efter en mindre svacka har Pantern börjat resa sig igen. Ekonomin är dålig men sådana rubriker verkar inte störa Pantern, som precis som förra säsongen strider i den absoluta toppen. Gästar nu Vita Hästen – ett ojämnt lag som har vass spetskompetens i Powerplay men som också kan se uddlöst ut. Håller sig Pantern på banan anser odds sidor som erbjuder bets på hockey att de löser detta idag.

Längst ner på Powerplay kupongen spikas Eisbären Berlin, som efter ett väldigt tungt fjolår nu slagit sig tillbaka till den absoluta toppen, där man förstås hör hemma. Gästar nu ett Schwenninger som gått överraskande bra den senaste månaden men som kommer att falla tillbaka och här möter ett för tungt motstånd. Sund spiktvåa att avsluta kupongen med!

Spelförslag på Powerplay idag onsdag

Vi lämnar in följande 54 rader i dagens Powerplay-kupong:

  1. Malmö – Karlskrona                   1X

Karlskrona drogs med sjukdomsproblem mot Luleå och var aldrig nära poäng. Malmö kämpade storstilat då de betvingade Färjestad på bortaplan.

  1. BIK Karlskoga – Oskarshamn    1X2

Oskarshamn har varit klassen starkare än BIK Karlskoga den här säsongen men det här har inte varit någon favoritarena historiskt sett.

  1. Björklöven – AIK                          1 2

AIK har inte varit i närheten av att störa topplag som Oskarshamn och Pantern på bortaplan den senaste tiden, men vi utesluter absolut inte att stockholmarna skräller i kväll.

  1. Leksand – Timrå                          1

En störtskön toppmatch där vi tar tydlig ställning för ettan. Leksand uppträder mycket stabilare just nu och det syns att självförtroendet är bra.

  1. Troja/Ljungby – Tingsryd             X2

En oviss match. Troja/Ljungby har radat upp förluster den senaste tiden, samtidigt som Tingsryd kommer från dubbla segrar, mot Björklöven och BIK Karlskoga.

  1. Vita Hästen – Pantern                     2

Vita Hästen har mött två topplag på hemmais den senaste tiden och då föll de mot Leksand och Timrå. Pantern är ett annat topplag, men skåningarna är hemmabetonade. Knapp etta.

  1. Västervik – Södertälje                 1X2

Vi menar att Södertälje är ett starkare lag för dagen men vi har stor respekt för Västervik när de spelar på hemmaplan. Västervik har tagit poäng i åtta av tio hemmamatcher.

  1. Schwenninger – Eisbären               2

Sista matchen kommer från tyska ligan och här spikar vi Eisbären som en av Powerplays stora favoriter idag, den 29 november. Det är den matchen som behöver ingen gardering idag. Klar tvåa.