Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Powerplay Onsdag 10 oktober

Den här kupongen bjuder på enbart svenska matcher hämtade från Hockeyallsvenskan och Hockeyettan. Vårt speltips Powerplay onsdag 10 oktober ser starka spikar i AIK och Västerås, som imponerat den här säsongen.

Serieledande AIK spelar bra. De har förvisso två matcher i rad som gått till straffar men under normal matchtid har de inte förlorat än i år. Förluster mot Leksand och Oskarshamn nyligen är inte bra, men med tanke på att de tog matcherna hela vägen till straffar och spelet såg bra ut oroar det inte nämnvärt. Pantern har åkt på en hel del kallduschar den här säsongen, bland annat mot Västerås och Almtuna. Får det svårt här.

Almtuna har vunnit två matcher den här säsongen. Björklöven spelar bitvis riktigt bra men har varit lite fört ojämna för att lita på totalt. Hemmafördel, kanske kan de tredje hemmasegern komma. Vi helgarderar men utgår från etta.

Modo har ett bra lag för spel på den här nivån och även om de var trögstartade mot bottengänget Tingsryd tog de tag i saken till slit. Karlskoga spelar hyfsat och kryssade mot Västervik i en match där de låg efter lite spelmässigt., Annars fyra vinster. Svårtippat, men tvåan känns allra bäst.

Hemmalaget Karlskrona har visat lite bättre takter det senaste, bland annat med en förlängningsvinst mot Vita Hästen senast. Södertälje har ett ivrigt lag som dock spelar lite väl slarvigt bakåt för att bli framgångsrika. Ettan klart lockande.

Den här säsongen har Oskarshamn presterat över förväntan. Täta bakåt men inte tillräckligt effektiva framåt. Mot Leksand är de en bra bit ifrån att vara favoriter. Bortalaget har en bra trupp och skall ta hem den här matchen, normalt sett.
Västervik har vunnit tre matcher i rad, men ingen under ordinarie matchtid. Hade bra tryck mot Karlskoga men kunde inte avsluta matchen. Västerås har blandat och gett men den här matchen har de bra chans att rodda hem. Vi börjar med tvåa.

Förslag Powerplay: System 10/10

  1. AIK – Pantern 1
  2. Almtuna – Björklöven 12
  3. BIK Karlskoga – Modo X2
  4. Karlskrona – Södertälje 1X2
  5. Leksand – Oskarshamn 1X
  6. Västervik – Västerås 2
  7. Enköping – Hudiksvall X2
  8. Vimmerby – Kristianstad 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!