Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Lördag Hockey 7 April

Lördag Hockey Speltips Powerplay

Vår hockeyexpert fokuserar på Powerplay speltips denna lördag. Det väntar en viktig match för Djurgården. Laget ligger under med 2-0 i SM-semin mot Skellefteå. Senast blev det förlust med 1-6, efter det att Djurgården kollapsat fullständigt i matchens slutskede. Målvakten Reideborn gjorde en dålig match och idag kan det vara smart att ge Joacim Eriksson chansen mellan stolparna. Vårt speltips lyder 1X, då vi tror på att Djurgården löser problem och äntligen gör en bra match nu när det gäller.

Näst ut på speltips på Powerplay lördag är Västerås mot Borlänge. Det är två lika starka lag och vi väljer helgardering i denna hockeymatch. Västervik blir dagens spik, inte bara bland dessa åtta matcher, utan även på Bomben2. Laget verkar ha fått en nytändning efter tränarbytet och har nu vunnit tre raka. Nu leder Västervik i kvalserien till Hockeyallsvenskan. Huddinge klarar inte att ta poäng idag.

Powerplay Lördag Systemförslag och Tips

Dags att kika närmare på situationen i lagen samt presentera vårt systemförslag som avser Powerplay kupongen denna lördag. Svenska Spel har valt en rad spännande möten att tippa på.

Djurgården – Skellefteå         1

Det är sant att Djurgården stod för en riktig kollaps i förlusten senast. Nu har de inte råd att förlora igen och kammar hem vinsten. Emil Djuse är nära comeback.

Borlänge – Västerås               1X2

Helgardering som speltips i denna Powerplay match. Borlänge gäckade åter Huddinge senast. Mot Västerås har laget ännu inte vunnit i år. Bortalaget imponerade i sin upphämtning senast.

Gästerna är väldigt starka i numerärt underläge. De har släppt in ett mål på 17 försök i boxplay. Vad gäller den offensiva delen, är Västerås betydligt sämre och har bara ett enda mål på hela 20 försök i Powerplay.

Piteå – Troja/Ljungby              2

Både Piteå och Troja bjöd på öppna ytor i egen zon i förra mötet. Idag lördag är det endast seger som gäller för båda lagen. Troja har övertaget efter sin vinst med hela 7-2 i omgång två. Det är fyra matcher kvar. Piteå ligger sist i kvalet till Hockeyallsvenskan. De är pressade att vinna lördagsmötet mot nästjumbon Troja-Ljungby. Betsson odds på bortaseger här är 2,05, vilket är helt okej, anser vår Powerplay expert.

Västervik – Huddinge            1

Efter tränarbytet, går Västervik som tåget. Här har vi lördagens spik i våra Powerplay speltips. Huddinge har varit ojämna. Idag får de en mycket svår uppgift i matchen mot Västervik. Några poäng lär det inte bli.

Kärpät – HIFK                          1X

Stark vändning av Kärpät i förra matchen. De låg under med 1-3, men lyckades ta matchen till förlängning och vann med 4–3. Det står nu 1–1 i matcher. En stark insats då de ställdes mot den formstarke målvakten Lankinen, som var 33 sekunder från att hålla nollan i det första semifinalmötet.

TPS – Tappara                         1

Inom tre minuter gick Tappara från till 3–0 till 3-3 i förra matchen och vann sedan mötet. Kuusela stod för assisterna vid samtliga tre mål– men assistkungen har inte svävat iväg från marken. Kuusela och hans kamrater har varit riktigt bra i numerära överlägen hittills. Tappara har gjort fem av sina sex mål i Powerplay i semifinalserien.

Storhamar – Lillehammer     1X

Lillehammer blev fullständigt överkört iden första finalmatchen mot Storhamar. Resultatet blev 0–7. Trots det replikerade Lillehammer med en 5–4-vinst hemma i torsdags. Svårtippat, men vi väljer ge 1X som speltips från expert.

Philadelphia Flyers – New York Rangers    1

Sista matchen på Powerplay lördag blir NHL-möte mellan Flyers och Rangers. En seger mot New York Rangers och Philadelphia säkrat en plats i Stanley Cup-slutspel. Idag möter de möter ett NY Rangers som har en svag grupp och kammar säkert hem tre poäng.