Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips Lördag 5 Maj

Slutspelet i Stanley Cup och det blir ett antal ruskigt jämna och välspelade NHL matcher på Powerplay. Det gäller även speltips som avser matcher som avgörs idag, lördag, den 5 maj. Det är svårt att hitta klara favoriter på dagens Powerplay kupong. Vår expert gör sitt bästa, men sparar inte heller på garderingarna, varken i Stanley Cup eller i Calder Cup. I hockey-VM ser vi dock Finland och Tjeckien som storfavoriter som enkelstreckas.

Finland såg bra ut i SHG. Nu har de dessutom förstärkt sin landslagstrupp med ytterligare ett par stjärnor från NHL. I premiären tar de sig an Sydkorea, som skall vara minst ett nummer för litet. Ettan spikas och det känns fullständigt riskfritt att spela på Finlands seger idag.

Matchserien mellan Washington Capitals och regerande mästarna Pittsburgh Penguins har bjudit på väldigt välspelade matcher. Det känns rättvist att det står 2-2 i serien. Senaste matchen slutade med 3-1 i Pittburghs favör, efter två nya mål av Jake Guentzel.

Washington Capitals får ännu en gång klara sig utan avstängde Tom Wilson, samt skadade Burakovsky. Inget av de tolv senaste inbördesmötena mellan Capitals och Penguins har slutat oavgjort efter ordinarie tid. Med tanke på de jämna hockeymatcherna så här långt, är vi beredda att utgå från ett oavgjort resultat på Powerplay idag

Nashville-tränaren Laviolette gjorde en rockad när han petade Fiala till förmån för Hartnell i match nummer 4. Bytet, som gjordes för att stärka Predators fysik och neutralisera Jets-backen Byfuglien, föll väl ut och Predators vann matchen. Mycket av vinsten skall tillskrivas Nashvilles målvakt Pekka Rinne, som tog hela 32 skott. Nu står det alltså 2-2 och matchserien känns vidöppen. Vi väljer att betta på 1X2 här och slippa oroa oss för riskerna.

Powerplay Lördag Systemförslag

  • Finland – Sydkorea                                                1
  • Frankrike – Vitryssland                                            X2
  • Danmark – USA                                                          2
  • Tjeckien – Slovakien                                               1
  • Washington – Pittsburgh                                       1X2
  • Nashville – Winnipeg                                              1X2
  • Toronto Marlies – Syracuse Crunch                     1X
  • Lehigh Valley Phantoms – Charlotte Checkers  1X2