Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Powerplay Lördag 15 September

Nu är det dags för efterlängtad premiär av SHL. Detta speltips Powerplay lördag 15 september innebär en del tuffa nötter att knäcka då formen är oklar för många av lagen. Frölunda mot Djurgården är först ut och vi väljer helgardering.

Mora tar emot Örebro på hemmaplan. Förra säsongen hade båda lagen det kämpigt trots att de redde ut situationen och säkrade kontrakt även för kommande säsong. Örebro har varit aktiva på transfermarknaden i sommar vilket innebär en trupp som bör kunna spela ett par nivåer högre. Mora har ett liknande lag som förra året och det betyder att deras situation troligtvis blir likartad den i fjol. Tvåan känns bra med andra ord.

En ganska tuff match att förutspå är den mellan Luleå och Brynäs. Lagen har stor rivalitet och i förra slutspelet slog Brynäs ut dagens hemmalag i åttondelsfinalen. Det är premiär och frågan är hur benen ser ut. Vi tar det säkra före det osäkra och helgarderar.

De sista matcherna på detta Powerplay förslag kommer från Hockeyettan. De är mariga att klura ut på förhand. Lindlöven IF mönstrar ett ungt, fräscht lag som klarade av uppflyttning förra året, där det dock blev stopp direkt. Ny tränare vilket inte nödvändigtvis är positivt. De har bra chans men vi tar med kryss också. Tranås är tillbaka i Västra där de kommer ha bra chans att lösa fina placeringar.

Hudiksvall har hemmafördel när Visby kommer på besök. Bägge lagen har löst avancemang flera säsonger i rad och det är tveklöst målsättningen för bägge även i år. Hemmalaget har bra kapacitet och vi ger de fördel i det här mötet.

System Powerplay Lördag 15/9

  1. Frölunda – Djurgården 1X2
  2. Linköping – Timrå 1X
  3. Mora – Örebro HK X2
  4. Färjestad – HV71 1
  5. Luleå – Brynäs 1X2
  6. Skellefteå – Rögle 1
  7. Lindlövens IF – Tranås AIF 1X2
  8. Hudiksvall – Visby/Roma HK 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!