Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Hockey 5 December

Hockey spel Vityaz Bild 5 December

Det är inte bara dags för åtta viktiga Champions League matcher ikväll, utan även en del hockey. Vi går igenom samtliga hockeymatcher av intresse för dig som spelar Powerplay nedan. Fokuset ligger på speltips på hockeybetting på matcherna som Svenska Spel erbjuder. Vi inkluderar även en kort spelanalys för samtliga hockeymatcher som är på gång ikväll, tisdag, den 5 december.

Kort sammanfattning av spelanalysen inför Powerplay idag

Moskva gånger två, Schweiz gånger två – där har ni våra nycklar till tisdagens roliga Powerplay! Växjö får stora problem nere i Bern. Vi spikade Spartak Moskva i söndags och visst, laget slog Novgorod med 4-2 och plockade därmed tionde raka hemmasegern! En strålande svit som lär växa ytterligare på tisdagen då Vitjaz Podolsk gästar. Helt okej form hos dessa men också ett ganska enkelt schema på sistone – detta blir betydligt värre. Tisdagens Powerplay behöver ett bra systemförslag.

Spik också på CSKA Moskva, som staplar segrar för dagen och släpper in ytterst få mål. Gästar nu jumbon Dinamo Riga som förvisso spelat upp sig några snäpp men som knappast har någonting att säga till om mot detta motstånd. Vettig inställning från CSKA och bortasegern blir trygg.

I CHL är det dags för kvartsfinaler och vi har stor respekt för lagen från Schweiz. Zürich får tipset borta mot tjeckiska Liberec och Bern tippas hemma mot Växjö. Bern har imponerat stort under hösten. Detta är förstås tuffare motstånd än vanligt men Växjös form har dippat något och bortaspelet i CHL har verkligen inte varit något extra. 1X räcker! Prova gärna Jokersystemet för att maximera dina chanser på Powerplay. Idag är det en perfekt dag för att testa denna bettingtjänst.

Spelförslag Powerplay

Vi lämnar in följande 48 rader på Powerplay tipskupong idag, tisdag:

  1. MODO – Vita Hästen                        1X

MODO har bara vunnit en av de fem senaste matcherna under ordinarie tid och den segern togs mot Almtuna. Vita Hästen har visat fin form med en förlust under ordinarie tid sett till de fem senaste matcherna. Det var en uddamålsförlust på bortaplan mot AIK. De senaste inbördes matcherna har varit målmässigt jämna och MODO måste göra en bra match för att ta tre poäng. Vita Hästen har spelat oavgjort i fem av elva bortamatcher under ordinarie tid.

  1. Oskarshamn – Södertälje               1X

Det är upplagt för en spännande match. Tabelltvåan Oskarshamn har tappat poäng i tre av de fyra senaste matcherna och det gör att vi sätter visst frågetecken för dagsformen. Södertälje har tagit poäng i åtta raka matcher och de är det lag som tagit flest bortapoäng av alla lag i Hockeyallsvenskan. Oskarshamn ska vara utgångsfavoriter på hemmaplan men Södertälje står redo att utmana i kvällens match.

  1. Spartak Moskva – Vitjaz                  1

Vitjaz Podolsk har gjort en svag säsong så här långt. Formen har i alla fall varit bra på slutet men det beror delvis på att spelschemat varit överkomligt. Spartak Moskva är ett erkänt starkt hemmalag och det råder inget snack om att de sett bättre ut än Vitjaz Podolsk. Grundkapacitet och hemmaplansfördel är två faktorer som talar för Spartak Moskva i kväll. Vitjaz Podolsk måste hålla ihop defensiven om de ska kunna ta poäng.

  1. Dinamo Riga – CSKA Moskva             2

Dinamo Riga har verkligen inte varit bra den här säsongen. Det har bara blivit tre segrar under ordinarie tid på 38 omgångar. En av segrarna togs i den senaste matchen men då var det beskedliga Slovan Bratislava som stod för motståndet. I kväll väntar topplaget CSKA Moskva och det blir tufft för Dinamo Riga att ta andra raka segern. CSKA Moskva är ett par klasser bättre än Dinamo Riga i grund och botten och det är bara underskattning som talar emot tvåan. Svenska spelsidor har gästerna som en klar favorit.

  1. JYP – Kometa Brno                           1X

JYP gynnas av hemmaplansfördelen i kväll och de har visat bättre form i matcherna på slutet. Vi vill ändå höja ett varningens finger för Kometa Brno som har kapacitet att störa. Tjeckerna visade stundtals fin kapacitet under gruppspelet och de hade inga problem att avfärda Zug i förra rundan. JYP lär vara spelförande men de får se upp med Kometa Brno som är skickliga i omställningsspelet.

  1. Liberec – Zürich                                  X2

Liberec skrällde i förra omgången då de slog ut Frölunda. Det såg inte så bra ut efter den första matchen men Liberec lyckades säkra avancemanget på bortaplan. ZSC Lions slutade tvåa bakom Frölunda i gruppspelet och det borde betyda att Liberec ser sin chans att besegra Lions också. ZSC Lions har fin kapacitet men de har uppträtt ojämnt under säsongens gång. Liberec ska ses med vettig segerchans i kväll.

  1. Bern – Växjö                                     1X

En spännande match. Vi håller Växjö väldigt högt i grund och botten och smålänningarna har visat sig vara ett av de absolut starkaste lagen i SHL den här säsongen. Formintrycket har dock varit tveksamt i de två senaste SHL-matcherna. Bern har gjort en bra säsong och det är ett lag som spelar med hög intensitet. Vi tycker att Bern ser spännande ut och Växjö måste spela på topp om de ska vinna kvällens svåra bortamatch.

  1. Lausanne – Kloten                          1X

Lausanne har tagit tolv poäng mer än Kloten och har dessutom en match mindre spelad. Det beror främst på att Kloten uppträtt riktigt svagt den här säsongen. Lausanne själva är ojämna i sina prestationer och de senaste inbördes matcherna mot Kloten har varit målmässigt jämna. Visst ska Lausanne vara utgångsfavoriter i kväll men de har inte råd att underskatta motståndet för då kan det skrälla.