Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Hockey 12 Januari

Powerplay hockey Tips för Spel den 12 januar Fredag

Skön hockeyfredag idag den 12 januari. Powerplay kupongen lockar precis som alltid! Ettkrysstvå lyfter fram Troja i våra speltips. Dessutom innehåller spelförslaget även ett toppjagande Hudiksvall. Fredagens stormöte är förstås det mellan Leksand och AIK i SHL. Det börjar se riktigt bra ut för Leksand i tabellen – ska något lag kunna spurta ikapp i topp-2-jakten är det nog AIK men nej, Leksand ska inte behöva torska i fredagens hemmamöte och anses som favorit av spelsajter online.

Troja har verkligen spottat upp sig och hemma i Ljungby har laget nu en mäktig svit: poäng i tio raka och 18-3 på de fyra senaste! Succélaget Almtuna är på nedgång och att nu gästa Småland och ett peppat Troja låter tufft. Vi räknar med att Troja når fin nivå även i denna hemmamatch – då gillar vi segerchansen!

Vi spikar även i Allettan, där Hudiksvall är redo för seriös toppstrid. Stabila segrar i de senaste omgångarna och nu gästar man ett Väsby som Hudik definitivt ska ha bakom sig i tabellen. Väsby är tidig jumbo i tabellen och förlorade höstens båda möten mot detta motstånd. Svårt att se trendbrottet här och nu – bra tvåa!

Vår Powerplay Spelkupong Idag Fredag

Dags för en ny spelkupong på Powerplay och då väljer vi spela 24 rader. Rätt tighta tipsförslag idag fredag med andra ord. Vill du vara på den säkra sidan, gardera första två ettorna.

  1. Skellefteå – Örebro                 1

Skellefteå har en sällsynt lång formsvacka. Det är bara sporadiskt som målskyttet fungerar tillfredsställande och vi köper därför inte lagets stora favoritskap i den här matchen.

  1. Björklöven – Tingsryd             1

Björklöven är märkligt, laget gör finfina insatser mot de bästa lagen i serien och faller ganska ofta ihop mot de sämre. Tingsryd har vunnit på löpande band den senaste tiden. Tveksam etta.

  1. Leksand – AIK                           1X

Ett toppmöte, där vi håller Leksand högre, trots poängtappet mot Tingsryd senast. AIK har vunnit på slutet men det har varit mot väldigt mycket enklare motstånd än detta. Väljer du systemspel som dagens betting strategi, är det 1X som gäller i denna Powerplay hockeymatch.

  1. Troja/Ljungby – Almtuna        1

Troja/Ljungby är indraget i kvalstriden men vi tycker att laget har hyggliga förutsättningar att klara sig undan det. Just i den här matchen tror vi dock att Troja kommer att stöta på poängproblem. Troja-Ljungby har riktigt fin hemmaform med sig till mötet med Almtuna, hemma i Ljungby. Smålänningarna har vunnit fyra raka matcher med den oväntat starka målskillnaden 18–3. Nu väntar ett Almtuna med stora problem: Uppsala-gänget har spelat två raka matcher utan att göra mål.

  1. Vita Hästen – Södertälje         1X2

Vita Hästen kan vara en sårbar favorit, med tanke på de många raka nederlagen på sistone. Det är dock knappast någon större fara, förlusterna har varit knappa. Södertälje är inne på rätt spår igen. Södertälje kan sakna fem spelare till kvällens bortamöte med Vita Hästen. Under gårdagens träning saknades målvakten George Sörensen och sedan tidigare har laget tvingats avvara Stefan Johansson, Nicklas Heinerö,Albin Sethsson och Emil Kruse.

Till Länstidningen Södertälje bekräftar tränaren Ulf Lundberg att de fyra spelare som saknats sedan tidigare även kommer att missa kvällens match. Hur pass stora möjligheter den danske målvakten Sörensen har till spel är oklart. Lukas Klarström är det troliga målvaktsalternativet om Sörensen inte hinner tillfriskna till kvällens match. Det hade i sådana fall blivit Klarströms första match från start i SSK.

  1. Västervik – Oskarshamn         1X

Oskarshamn har tagit tag i grejerna igen, efter en svag period, som kostat många placeringar. Nu när fallet är stoppats har vi svårt att se laget missa topp-8. Västervik ägnar sig åt kval-strid.

  1. Vimmerby – Visby/Roma        1X

Det har gått gräsligt dåligt för Visby/Roma i de inledande bortamatcherna, noll poäng och hemska 2-15 i målskillnad. Visst, det är ett hemmabetonat lag, men detta funkar inte. Visby Roma har defensiva problem. 0–6 borta mot Kristianstad i fredags följdes upp med 2–9 borta mot  Huddinge i söndags. Nu står det klart att klubben blixtlånar in målvakten Ludvig Engsund från Oskarshamn – detta efter att Sammy Gustafsson skadat sig.

Engsund kommer att förstärka laget i de två kommande bortamatcherna. I kväll väntar Vimmerby på bortaplan. Till matchen får Visby Roma tillbaka Emrik Larsson efter en längre USA-vistelse. Visby Roma saknar Adam Rachidi som i helgen drog påsig en hjärnskakning, samt avstängde Johan Eriksson som åkte på ett sent match straff i fredags.

  1. Väsby – Hudiksvall                       2

Även fast Väsby har bättrat sig jämfört med i de inledande omgångarna, så är skillnaden dock fortsatt stor mellan lagen. Vi tror hårt på tvåan.