Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Hockey 10 Januari

Hockey Speltips 10 Jan Powerplay Karlskoga klubb

Medan det är lite som händer inom fotbollsbetting utöver Silly Season, sker det en massa saker inom hockey. Powerplay bjuder på bra tryck i hockeyn på onsdagen. En riktig rolig runda hockey speltips väntar den 10 januari! Leksand går starkt men onsdagens uppgift är lurig. Läs fler speltips och nyheter inför kvällens hockeymatcher nedan!

Inför Powerplay Spelkupong Onsdag

AIK jagar vidare uppåt och är en stark spik på onsdagen – vi börjar tvivla på att jumbon Karlskoga får något lyft. Ettan lämnas ensam. Däremot väljer vi att gardera upp Leksand, trots fem raka trepoängare. Små marginaler vid ett antal tillfällen och nu gästar man ett svårspelat Tingsryd som tar poäng i ganska rask takt just nu. Höll tätt i Karlskoga senast och har faktiskt plus på Leksand denna säsong.

I Allettan har Kallinge/Ronneby toppambitioner men i måndags klantade laget till det, hemmaförlusten mot Valbo stod verkligen inte med i budgeten. Därmed räknar vi kallt med ett retat Kallinge på onsdagen och då ska Dalen besegras, en motståndare som Kallinge ”alltid” brukar slå. Bra spiktvåa!

Vårt Powerplay Tipsförslag

Idag väljer vi en kupong på endast 48 rader på Powerplay. Vi sparar rejält på vår spelbudget. Nedan hittar du alla våra speltips.

  1. AIK – BIK Karlskoga                             1

AIK möter jumbon BIK Karlskoga på hemmaplan och det måste vara bra vinstchans. AIK ska vinna den här sortens matcher om de ska kunna utmana om andraplatsen fullt ut.

  1. Almtuna – Björklöven                         1

Almtuna håller sig kvar i toppstriden och det är bra gjort med tanke på förutsättningarna. Björklöven är mycket ojämnt men Umeå-laget har kapacitet att skrälla.

  1. Södertälje – Oskarshamn                  1X

Södertälje har varit inne i en svacka och vänt. De har plockat åtta poäng av nio möjliga i de tre senaste omgångarna. Oskarshamn har tveksam form och spelet på bortaplan imponerar inte.

  1. Timrå – Västervik                                1X

Topplaget Timrå möter bottenlaget Västervik. Västervik har inte gjort många glada i matcherna på slutet och vi har svårt att se någon uppryckning. Timrå har inte råd att slarva.

  1. Tingsryd – Leksand                            1X2

Tingsryd kämpar på hyggligt men det slår inte gnistor om laget, trots att spelschemat varit hyggligt. Då ser Leksand desto starkare ut och bör fixa detta.

  1. Örnsköldsvik – Borlänge                     X2

Örnsköldsvik har inlett AllEttan Norra med fyra förluster på lika många matcher. De behöver en seger nu och Borlänge är inte något omöjligt motstånd.

  1. HC Dalen – Kallinge/Ronneby              2

Ett möte mellan två lag som känner varandra väl. Vi tar tydlig ställning för Kallinge/Ronneby som har högre kapacitet. Vi är helt inne på att Kallinge tar en viktig seger mot Dalen i kväll.

  1. Huddinge – Kristianstad                     X2

Det här är ett riktigt spännande möte mellan två lag som ska slåss högt upp i tabellen. Huddinge ska bära ett visst favoritskap men vi har stor respekt för Kristianstad.