Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Speltips Förslag Powerplay 16 Mars

Dagens Powerplay Speltips Förslag

Luleå eller Brynäs till SM-kvartsfinal? Det kommer vara mycket känslor, och små marginaler som avgör på dagens Powerplay första match! Dags för speltips och förslag för hockey matcher som spelas den 16 mars, fredag. Den avgörande matchen i åttondelen mellan Luleå och Brynäs drar till sig uppmärksamheten på fredagens Powerplaykupong. Mötena mellan lagen har kanske hittills inte varit speciellt välspelade, men har innehållit rejält med känslor och ordväxlingar.

Luleå saknade Olausson senast och föll i sin match, vilket förvånade alla oss som följer ligan och gillar betting på nätet. Dessutom har hemmalaget fått backen Daniel Sondell avstängd, vilket är ett stort avbräck inför det viktiga mötet. Brynäs får tillbaka sin forward Aaron Palushaj, men tappar istället Johan Alcén och Ludvig Nilsson. Det kommer att bli en jämn match och helt ovisst på förhand. Vi helgarderar på Powerplay och väljer istället ta risker på andra dagens hockeymatcher på spelkupongen.

Slutspelsserien i Hockeyallsvenskan är ett getingbo. Fyra lag gör upp om förstaplatsen. Oskarshamn har inte haft några problem med AIK under säsongen, men här lutar vi åt en skräll i dagens Powerplay speltips. Tvåan är vårt förslag, helt utan gardering. En bortaseger tror vi även att Björklöven kan ordna borta mot Södertälje. Laget har sett mycket fokuserat ut, och Joakim Fagervall vet vad som krävs i slutspelsmatcher.

Avslutningsvis är det tre playoff-matcher till Hockeyallsvenskan med på Powerplay speltips. I våra förslag litar vi på den största favoriten, Huddinge, och enkelstreckar. Västerås såg disciplinerat ut mot Kristianstad, och var också effektivt. Hemmalaget har all press på sig, och det har inte varit till deras fördel tidigare i år. Bortavinst tippas.

Systemförslag på Powerplay på 54 rader

Luleå – Brynäs                               1X2

Många frågetecken i båda lagen inför avgörandet. Daniel Sondell är avstängd i Luleå. Brynäs får åter Aaron Palushaj. Ett hett möte väntar.

AIK – IK Oskarshamn                    2

Backen Tom Hedberg ansluter till Oskarshamn från HV71. Han avgjorde mötet med AIK senast. AIK har inte trivts mot Oskarshamn i år.

Almtuna – IK Pantern                   1

Inget av lagen har något att spela för. Almtuna får tipset på att de varit jämnare under slutspelsserien, och vill avsluta snyggt.

Södertälje – Björklöven                  X2

Södertälje behöver vinna här, om SHL-drömmen ska leva. Backen Marcus Bohman missar dock matchen. Björklöven har varit effektiv.

Kristianstads IK – Västerås            X2

Två lag som siktar högt i år. I det första mötet var Västerås lite tyngre och starkare. Kristianstad hade mer puck, men var ineffektivt

Piteå HC – Kallinge/Ronneby IF   1

KRIF chockade Piteå i match ett. En stabil defensiv, ett starkt powerplay, och hög energi gav utdelning. Här väntar en annan matchbild.

Huddinge IK – Visby/Roma HK    1

Huddinge har varit starkare än Visby/Roma under säsongen. Senast var det ändå jämnt spelmässigt, och tillfälligheter som avgjorde.

Adler Mannheim – Ingolstadt      1X2

Mannheim kopplade greppet direkt. Laget har ett kraftigt övertag på Ingolstadt den här säsongen. Bortalaget behöver förändra matchbilden.