Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 7 Oktober

För hockeyälskar kommer det här Powerplay speltips 7 oktober bjuda på en hel del härliga matcher. Allsvenskan, Hockeyettan, KHL och Tyska ishockeyligan står på schemat.

AIK har inlett den nya säsongen springande. Förhandsfavoriterna har knipit fem segrar på de sju första matcherna. De släppte extrapoängen mot Oskarshamn efter straffar senast. Leksand går inte att lite på men mot Södertälje gjorde de hur som helst en riktigt bra insats. Vi börjar med en stark etta.

I Hockeyettan har Vännäs börjat bra. De spelade väl i matchen mot Kalix, som de vann efter straffar. Boden har börjat svagt och har tre förluster på fyra matcher. En klurig match. Vi utgår från etta men garderar kraftigt.

Både Kumla och Grums har öppnat svagt. Lagen har samma facit med fyra förluster på fem matcher. Noterbart är att Grums misslyckats att näta i två av matcherna, vilket skvallrar om var de allvarligaste bristerna finns. Svag etta.
Sollentuna är ett bättre lag på pappret än Trångsund. Bortalaget kommer dock från en hyfsad match mot Enköping där de höll sig effektiva. Nu är motståndet svårare och då håller det inte. Hyfsad utgångsetta.

Enköping vann sina fyra första matcher för säsongen. Nu senast åkte de på en tuff uddamålsförlust mot Trångsund. Nu väntar Visby/Roma och då skall det bli tre poäng. Vi spikar för det resultatet.

Systemförslag Powerplay Söndag 7/10

  1. AIK – Leksand 1
  2. Vännäs – Boden 1X2
  3. Kumla – Grums 1X
  4. Enköping – Visby/Roma 1
  5. Sollentuna – Trångsund 1X
  6. Avangard Omsk – CSKA Moskva X2
  7. Bremerhaven – Wolfsburg 1X2
  8. Berlin – Mannheim 1X
Royal Panda

Gratisspel för 200 kr på sport

Hämta bonus!
Betzest

Dubbel första insättning upp till 1000 KR!

Hämta bonus!
Scandibet

Spela på matchen med upp till 500 kr extra!

Hämta bonus!