Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 6 September Hockey

Hösten är här på allvar och hockeymatcherna har börjat avlösa varandra. Vårt Powerplay speltips 6 september är en blandning av drabbningar i Champions Hockey League samt träningsmatcher, vilket alltid är klurigt att pricka rätt. Upplagt för bra utdelning med andra ord.

Frölunda fick en bra start i detta årets CHL med en klar vinst över Vienna Capitals. Resultatet blev fyra – ett även om spelet inte var felfritt. Nu senast föll de mot ZSC Lions i en match som gick hela vägen till straffar. Nu har de hemmafördel och där är Göteborgslaget av tradition starka. Vi börjar med ettan.

Växjö hade en mycket bra säsong i fjol och har även öppnat starkt detta året. När de här två lagen möttes vann Bern med två mål mot ett. Nu senast vann de bekvämt mot Salzburg. Nu har Växjö hemmafördel och rent kunskapsmässigt bör de ses som svaga favoriter. Vi rekommenderar gardering.

Danska mästarna Aalborg besegrade också Vienna Capitals när de spelade mot varandra nu i veckan. Den matchen gick till förlängning där de fick in det vinnande målet med en man mer på isen. Det andra mötet är svårbedömt, det är svårt att se Aalborg som favoriter. Vi tippar tvåan men garderar för ytterligare en skräll av det danska laget.

Salzburg har både vunnit och förlorat stort inledningsvis. När de mötte Cardiff var det det tidigare som gällde. Fem – två i resultat och en matchbild som speglar de siffrorna var det som gällde då. Cardiff är borträknade av de flesta men har visat prov på bra kämpaglöd och hyfsat spel, men Salzburg är det klart bättre laget.

Powerplay Torsdagens System 6/9

  1. Frölunda – ZSC Lions 1
  2. Bern – Växjö Lakers 1X2
  3. Linköping – Färjestad X2
  4. Luleå – Timrå 1X
  5. Södertälje – AIK 1X2
  6. Vita Hästen – Västervik 1
  7. Aalborg – Vienna Capitals 1X2
  8. Salzburg – Cardiff Devils 1
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!