Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 31/8

Nu är hockeysäsongen här på allvar. Vårt Powerplay speltips 31/8 börjar i Sverige och avslutas med matcher i CHL, där det finns svensk representation.

Malmö möter finska TPS som ofta gör bra ifrån sig i vårt grannland. I fjol fick de dock tidigt respass ur Champions Hockey League då de inte klarade sig vidare från gruppfasen. Malmö är med i turneringen det andra året i rad. De förlorade en träningsmatch mot Linköping nyligen och den stora frågan är hur det är med formen. Vi tror det här blir svårt för Skånelaget.

Skellefteå reser till Österrike för att sig an Bolzano, som är överraskande regerande mästare. I sommar har truppen ändrats en hel del och det är tveksamt att det är för det bättre. Skellefteå kom på andra plats i SHL i fjol och kvalitetsmässigt skall de vara ett par nivåer över dagens motstånd. Enkel tvåa.

EHC München har dominerat i Tyskland vilket tre raka ligasegrar skvallrar om. I CHL har de lyckats ta sig vidare från gruppen alla gånger de deltagit, vilket är bra betyg. Nu har de förstärkt med John Mitchell som bland annat spelat i NHL. Säker etta.

Storhamar representerar Norge och det är oklart om de har kunskap nog att hota på den här nivån. Nu väntar Tappare som är en storklubb i Finland och alldeles för svår uppgift. Tvåa.

Powerplay System 31/8

  1. Brynäs – Färjestad 2
  2. Västerås – Södertälje 1X2
  3. Modo – Mora 1X2
  4. Malmö – TPS 1X2
  5. Bolzano – Skellefteå X2
  6. EHC München – Yunost Minsk 1
  7. Eisbären Berlin – Zug 1X
  8. Storhamar – Tappara 2
SPELA PÅ MATCHEN MED 2 X 200 KR EXTRA HOS REDBET!