Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay Speltips 23 November

SHL lag som är med i Dagens Powerplay spelar hockey

Dags för ytterligare en vass hockeykväll idag, den 23 november. Full SHL-omgång på torsdagen och våra speltips på Powerplay ser spännande ut. Bland annat så tar vi ställning för Färjestad som vill ha revansch i derbyt mot Örebro. Snart publiceras veckans Stryktipsförslag, men först ut är hockeytips för denna vackra torsdagskväll.

Efter nio raka förluster kom vändningen för Rögle senast: i första matchen med Cam Abbott som tränare blev det hela 6-1 hemma mot Örebro! Givetvis störtskönt. Nu är det Frölunda borta och det blir förstås värre men vi vill ändå ha med kryssgarderingen – Frölunda har ju dessutom uppträtt ganska ojämnt. Krysset rensar!

Färjestad svarade för en väldigt stark vändning i slutperioden i Växjö senast. Formen har ju annars varit något vikande men nu visade Färjestad att man inte har tänkt ge sig i toppstriden. Nu vill ”storebror” ha revansch på Örebro i derbyt. Torskade ju med 2-3 för en månad sedan efter ett sent avgörande. Örebro lade sig platt mot Rögle senast och får det väldigt jobbigt mot Färjestad nu.

Längst ner på kupongen spikas Zürich, som trots en del trassel under hösten nu är tvåa i tabellen. Segersviten sprack mot Davos senast – det får den bräckliga nästjumbon Langnau nu sota för. Mycket trygg etta att avsluta kupongen och speltips med.

Vårt tipsförslag på Dagens Powerplay

Vi spelar följande 96 rader på dagens Powerplay tipskupong:

  1. Frölunda – Rögle                 1X

Frölunda och Malmö hade ett besvärligt frånvaroläge senast och det påverkade lagens chanser att prestera på topp. Matchen gick till straffar där Olofsson blev matchvinnare. Rögle gjorde första matchen för tränare Abbott mot Örebro och det var en av säsongens bästa prestationer. Rögle vann matchen med 6-1 och det gav självförtroendet ett lyft. Frölunda ska vara favoriter i kväll men det finns inte utrymme att underskatta nytända Rögle.

  1. HV71 – Djurgården               X2

Vi sätter ett frågetecken för dagsformen hos HV71. Smålänningarna vann visserligen bortamatchen mot Linköping efter straffar näst senast men det var Linköping som var bättre sett till spel och skapade målchanser. Östgötarna fick en snabb revansch på HV71 då de vann med 6-1 på bortaplan. Djurgården kommer från en 0-1-förlust på bortaplan mot Karlskrona men det berodde mer på att Djurgården var ineffektiva än att Karlskrona var riktigt bra. Djurgården kan skaka om HV i kväll.

  1. Karlskrona – Brynäs           1X2

Karlskrona har haft stora problem med sin defensiv på slutet, därför var det extra skönt att de kunde hålla nollan i 1-0-segern mot Djurgården. Djurgården saknade verkligen inte chanser men Karlskrona hade en målvakt som storspelade. Brynäs tappade ledningen tre gånger om mot Linköping senast och matchen slutade med förlust efter övertid. Brynäs har haft tveksam form en tid och det kommer krävas en stark prestation för att ta tre poäng i kväll.

  1. Linköping – Mora                1X

Linköping fortsätter uppträda ojämnt. Spelet var bra i dubbelmötet med HV71 där östgötarna förlorade en match på ett orättvist sätt efter straffar och vann en match med förkrossande 6-1. Linköping hamnade i flera underlägen mot Brynäs senast men de vände till en 4-3-seger efter övertid. Mora har vunnit tre raka matcher (en efter övertid). Den senaste togs på hemmaplan mot Luleå men segern var svårbedömd då Luleå saknade några spetsspelare.

  1. Malmö – Växjö                       X2

Malmö hade ganska stora frånvaroproblem senast, precis som Frölunda. Matchen blev en jämn historia som slutade med en strafförlust för skåningarna. Malmö har bara vunnit en av de fem senaste matcherna under ordinarie tid och formen är tveksam. Växjö räckte inte till mot Färjestad senast och vi tycker att spelet var sämre än i segermatchen mot Skellefteå dessförinnan Växjö besitter hög kapacitet och de är ute efter revansch i kväll.

  1. Skellefteå – Luleå                1X

Lagen möttes så sent som i tisdags i Luleå och då vann Skellefteå med 3-1. Nu är det Skellefteå som har hemmaplansfördelen och de får finna sig i att vara favoriter. Luleå har haft problem med målskyttet under delar av säsongen och det går inte att blunda för att Skellefteå varit vassare offensivt. Luleå är inte ofarliga och de kommer få sina kontringslägen i kväll, men det blir svårt att stå emot Skellefteå.

  1. Örebro – Färjestad                  2

Det är lite derbykänsla när Örebro och Färjestad möts. Örebro skämde ut sig borta mot Rögle senast och det talar för stor revanschlust i kväll. Man ska veta att Örebro är klassen bättre när de spelar på hemmaplan och det talar för en uppryckning. Färjestad är väldigt starka på bortaplan, det såg vi inte minst i segermatchen mot Växjö senast. Värmlänningarna måste spela med samma intensitet för att kunna besegra Örebro.

  1. Zürich – Langnau                1

Inte så värst mycket att säga om sista matchen på dagens Powerplay som hämtas från Schweiz. Vi tror på hemmalaget Zürich, men rekommenderar er att spela på denna match endast om ni får gratis bet på odds. Annars är det inget intressant möte, inte värt er tid som krävs för analys.