Menu
Redbet Betting

Upp till 400 kr i GRATISBET utan omsättningskrav!

1
Hämta bonus!

Powerplay: Speltips 23 December

Boston Hockeylag PowerPlay

Två ganska fräcka bortaspikar visar vägen på den luriga Powerplay-kupongen kvällen före julafton. Winnipeg är läckert och får roligt hockeytips! NHL-matcher med nedsläpp redan klockan 19 svensk tid inleder kupongen. Boston är formstarkt och får förstås tipset hemma mot Detroit – gästerna är dock inne i en hygglig period och vi tar med krysset. Sedan spikas Winnipeg tufft borta mot Islanders. En rolig och öppen match att vänta och då passar Winnipeg utmärkt. Offensiven är sylvass, med Patrik Laine och många andra, och när Islanders dessutom tappat en del form tar vi den sköna spiktvåan!

Längst ner på kupongen spikas Augsburger borta mot Straubing, jumbon i Tyskland. Straubing slog till mot Düsseldorf i veckan men är fortfarande tydlig jumbo och så lär det förbli. Augsburger ligger ganska pyrt till men nu är trenden solklart positiv och detta är givetvis en match man ”ska” vinna för att kunna nå slutspelet. Är Augsburger lika bra som i veckans 5-1-seger borta mot Mannheim ska detta smidigt gå vägen!

Våra Tipsförslag på Hockeymatcher Idag Lördag

Vi kryddar uppesittarkvällen med följande 48 rader på Powerplay. Nedan följer våra tipsförslag samt analys av kommande hockeymatcher.

Boston – Detroit                       1

Detroit är verkligen inte samma lag som i fornstora dagar. Däremot har Boston imponerat stort på sistone och 7-2 för några matcher sedan mot Columbus var ett styrkebesked. Vi har ett gott öga till Boston. Det är ett stabilt spelande lag, som bygger från grunden med snabba uppspel från skickliga backar. Detroit har problem, inte minst på bortais. Förlust där nyligen med 1-10 mot Montreal…

NY Islanders – Winnipeg              2

Det är viss turbulens hos New York Islanders, där det ryktas om en flytt från Brooklyn tillbaka till Long Island. Svaga resultat den senaste tiden. Notera att det går att spela riskfritt på detta NHL-möte på ett av nya spelsajter idag. Du hittar erbjudandet på vår startsida. Vår hockey expert rekommenderar dig att betta på tvåa i denna NHL match.

Mer harmoni finns det hos Winnipeg, som har tagit några fina skalper på sistone. Sammantaget så har det också gått bättre för Winnipeg så här långt och vi är inne på att det kommer att göra det även fortsättningsvis. Troligtvis en ganska jämn match här hur som helst men Winnipeg tippas.

Resterande Matcher på Powerplay Kupongen – Schweiz

  • Ambri – Davos                           1X2
  • Bern – Fribourg                         1X
  • Lausanne – Zürich                      X2
  • Lugano – EHC Biel                     1X
  • Langnau – Zug                             X2
  • Straubing – Augsburger               2